Raimon

Çalışkan
Merhaba. Geçen yıl temmuz ayı modemimizin bozulması nedeniyle yeni bir modem taktırdık. Benim de bir laptopum var, yeni modemi aldığımızdan beri Valorant'ta ölünce internet kopuyor ve geri geliyor ama uzun sürerse oyundan atarken VAN-72 hatası alıyorum. Kopma esnasındada FPS düşüşüm oluyor ve ms değerlerim 0.0ms oluyor. Wi-Fi driver güncelleme Ethernet dönüştürücü veya yeni bir USB adapter almama rağmen aynı sorunları yaşamaya devam ediyorum. Ayrıca FPS'i de sabitlemem gerekiyor çünkü 60 FPS veya 30 FPS'de uzun süreli internet kopması oluyor. Hatta oyuna girmeden bile oyundan atıyor. Bazen de Riot Games ekranında kalıyor açılınca da VAN-72 hatası alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evindeki_Wireless_2.4GHz
Evindeki_Wireless_5GHz

Eğer kablosuz ağ yukarıdaki gibi gözükmüyorsa ya hem 2.4 gigahertz hem de 5 GHz birleşiktir ya da modemin sadece 2.4 destekliyordur.

Modern modemler her iki frekansı birden desteklediğinden dolayı eğer tek bir tane ağın varsa ve bunlar modemin arayüzünde birleştirilmişse bunu ayrımanı tavsiye ederim.

Tabii konuda modemini söylemediğin için şu anda sadece ihtimaller dahilinde konuşuyoruz.

Evindeki_wireless_2.4GHz
Evindeki_wireless_5GHz

Eğer kablosuz ağ yukarıdaki gibi gözükmüyorsa ya hem 2.4 gigahertz hem de 5 GHz birleşiktir ya da modemin sadece 2.4 destekliyordur.

Modern modemler her iki frekansı birden desteklediğinden dolayı eğer tek bir tane ağın varsa ve bunlar modemin arayüzünde birleştirilmişse bunu ayrımanı tavsiye ederim.

Tabii konuda modemini söylemediğin için şu anda sadece ihtimaller dahilinde konuşuyoruz.

2.4 ve 5 GHz olarak var bir de modemim ZTE Zxhn H168a v2.1

Kablosuz ağ kartı: Realtek 8821CE Wireless LAN 802.11ac PCI-E NIC
Donanım kimliği: PCI\VEN_10EC&DEV_C821&SUBSYS_C02417AA&REV_00
Sürücü sürümü: 2024.0.8.122