Valorant Operator oynayışım nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 22809
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 371
  • Etiketler Etiketler
    nasıl valorant

22809

Deneyimli
Makaleler
3
Valorant'ta keskin nişancı oynayışım nasıl? İlk saniyede ulti atarken sağa gidip duvara kapanmayarak hata yaptım. Ondan başka bir sıkıntı göremedim. Geliştireceğim. Eleştirilere açığım.

Bu konuyu da paylaşayım, bundan sonra paylaşmayı düşünmüyorum.

Reaksiyon süresi bayağı yavaş ama karşı daha da kötü mesela ilk yerdeki adam (karakterin adını unuttum Valorant girmeyeli bayağı oluyor.) seni nasıl görmüyor anlamadım, bot gibi üstüne koşmasa direkt ölmüştün çok geç tepki verdiğin için.

İlk vurduğum Deadlock'un oyunculuğu benden bile kötü. Ama 27. saniyede Neon'u çok güzel vurdum. Tepki süresini hızlandırmanın yolu var mı? 1 yıldır oynuyorum derecesiz giriyorum eğlence için. Heyecanlandığım zaman titrediğim oluyor.

REYNA karakteri ile Operator oynamak bir tek bana mı saçma geliyor? Stratejik açıdan olumsuz değil mi? JETT veya CHAMBER oynamadıkça Operator kullanılması bana aşırı saçma geliyor. Agresif SAGE ile Operator oynamak bile daha mantıklı gibi. Reyna bence bu silahın karakteri değil.

Kaçma yeteneği olan her karakter için operator kullanılabilir. Normal diğer karakterlere göre daha avantajlılar.

Kaçma yeteneği olan her karakter için operator kullanılabilir. Normal diğer karakterlere göre daha avantajlılar.
REYNA'nın E yeteneğine rağmen bana hâlen mantıksız geliyor. Karakter çok harcanıyormuş gibime geliyor. Operator oynayacak birinin REYNA değil JETT veya CHAMBER oynaması daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…