Bu rezalet oyunla vakit kaybetme. Kitlesi muhteşem sokakta görse yolunu değişecek adamlar küfredip duruyor. Bu oyunu oynamadan önce milettimizi bu kadar egoist bilmezdim. Hiçbir şeyleri yok ama sanki dünyayı yaratmış tripteler. Ne yaparsan yap yaranamazsın. Bu oynu oynamamak için yeterli bir sebep. Valorant genel olarak FPS oyunu değil. Olamazda aim fight çok skil önemli. Yüksek eloda neon ve Raze gelirse oyunu bırakmak için yeterli olur. Px gibi çarlar zaten vasıfsız flash at peek al. Movement ve peek atmakta sorun yaşıyorsan hiç umursamıyıp sadece px oynayacaksın. Ne peek sorunu ne aim sorunu kalır. At flash tara bu kadar basit.
Detaylar
Kim cevapladı?Eğlence için oynuyorum, derecesiz oynuyorum. Valla arada sırada adam gibi takım arkadaşları geliyor.Bu rezalet oyunla vakit kaybetme. Kitlesi muhteşem sokakta görse yolunu değişecek adamlar küfredip duruyor. Bu oyunu oynamadan önce milettimizi bu kadar egoist bilmezdim. Hiçbir şeyleri yok ama sanki dünyayı yaratmış tripteler. Ne yaparsan yap yaranamazsın. Bu oynu oynamamak için yeterli bir sebep. Valorant genel olarak FPS oyunu değil. Olamazda aim fight çok skil önemli. Yüksek eloda neon ve Raze gelirse oyunu bırakmak için yeterli olur. Px gibi çarlar zaten vasıfsız flash at peek al. Movement ve peek atmakta sorun yaşıyorsan hiç umursamıyıp sadece px oynayacaksın. Ne peek sorunu ne aim sorunu kalır. At flash tara bu kadar basit.
Xi4lben
Uzman
Sizin gibi usta oyuncuların düşüncesine göre, benim rakipler poligon botu gibiydi. Ama 40 FPS olmama rağmen (sol üstte görünüyor) güzel oynadığımı düşünüyorum. Sizce nasıl? Eleştirilere açığım. Adamlar basitti ama 40 FPS sistemle bunu yapmak çok da kolay değil.
Videoyu izledim ve bazı büyük problemler yaşadığını fark ettim. Bunlardan bazıları mouse sensitive'n çok hızlı daha yumuşak yani Slow hareketlerde bulunman kas hareketlerini bir müddet sonra alıştıracak ve adam vurma hızın artış gösterecektir. Bunun dışında Crosshair'in normalde olması gerekenden aşağıda tutuyorsun yani normalde oyuncular göğüs veya kafa hizasında tutarken gördüğüm kadarı ile sen bacaklarında tutmaya ağırlık gösteriyorsun poligonda dediğim bölgelerde tutarak çalışman yararına olacaktır. Ekstra olarak dar, geniş, görüşü açık, kapalı olan yerlerde attığın peekler çok hatalı bunun birkaç videosunu YouTube gibi sitelerden örneklendirme olarak izleyebilirsin peek konusunda sana şiddetle tavsiyem Valorant videoları yerine CS2, CS:GO videoları izlemen olacaktır bunun sebebi ise Valorant'ın mekaniğinin çok daha değişik olması karakterlerin yetenekleri sayesine birçok opsiyonel taktik doğmasıdır ancak CS kategorisinde sadece bombalar üzerinden bu tarz basit taktikler geliştirildiğinden orada atılan peeklerin karşı takıma olan zararları daha fazladır.
Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Düellocu oynuyorum. Chamber, Reyna, Phoenix, ISO falan. Takımda benden başka entry olsa bile düellocuyum. Michael bey tavsiye için teşekkürler!fehmi neyin yorumu yok merak ettim.
Rekabetçi mi derecesiz mi oynuyorsun?
Derecesiz oynuyorum.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Sizin gibi usta oyuncuların düşüncesine göre, benim rakipler poligon botu gibiydi. Ama 40 FPS olmama rağmen (sol üstte görünüyor) güzel oynadığımı düşünüyorum. Sizce nasıl? Eleştirilere açığım. Adamlar basitti ama 40 FPS sistemle bunu yapmak çok da kolay değil.
Yanlış anlaşılmasın hocam 40 fps ile FPS oyunu oynamak tek el ile tabut kaldırmak gibi. Bence LoL deneyin FPS'iniz düşükse.
Nullestio
Uzman
Bu rezalet oyunla vakit kaybetme. Kitlesi muhteşem sokakta görse yolunu değişecek adamlar küfredip duruyor. Bu oyunu oynamadan önce milettimizi bu kadar egoist bilmezdim. Hiçbir şeyleri yok ama sanki dünyayı yaratmış tripteler. Ne yaparsan yap yaranamazsın. Bu oynu oynamamak için yeterli bir sebep. Valorant genel olarak FPS oyunu değil. Olamazda aim fight çok skil önemli. Yüksek eloda neon ve Raze gelirse oyunu bırakmak için yeterli olur. Px gibi çarlar zaten vasıfsız flash at peek al. Movement ve peek atmakta sorun yaşıyorsan hiç umursamıyıp sadece px oynayacaksın. Ne peek sorunu ne aim sorunu kalır. At flash tara bu kadar basit.
Kayarak adamı vurulur oyunda şu neon bir güncelleme getirseler adam kayıyor direk HS yiyorsun mermi sağ sola gitse yine iyi.