Reyna karakteri ile Operator oynamak bir tek bana mı saçma geliyor? Stratejik açıdan olumsuz değil mi? JETT veya CHAMBER oynamadıkça Operator kullanılması bana aşırı saçma geliyor. Agresif SAGE ile Operator oynamak bile daha mantıklı gibi. Reyna bence bu silahın karakteri değil.
Rekabetçi olsaydım Chamber oynarken Operator alırdım. Derecesiz oynuyorum, düellocudan başka tür oynamıyorum.
Ben bu hatayı nasıl yaparım Michael Bey! Operator her durumda kafa ve bedene tek atıyor sanıyordum.

Düellocudan başka tür oynamıyorum.
Faul buradan başlıyor. SKYE mainle bakalım karşında herhangi bir entry rakip durabiliyor mu? Hâttâ SKYE'ı da boş ver, entry dışı karakter oynamam kafasıyla gidersen daha çok kaybedersin. Bu oyunda strateji de önemli.

Operator her durumda kafa ve bedene tek atıyor sanıyordum.
Ayağa sıkarsan 140 vuruyor.

İlk vurduğum Deadlock'un oyunculuğu benden bile kötü. Ama 27. saniyede Neon'u çok güzel vurdum. Tepki süresini hızlandırmanın yolu var mı? 1 yıldır oynuyorum derecesiz giriyorum eğlence için. Heyecanlandığım zaman titrediğim oluyor.

Tepki süresi hızlanmaz, senin çıkacak kişiye hazır olman hızlandırır.

Ondan başka bir sıkıntı göremedim. Geliştireceğim. Eleştirilere açığım.

Operator alıp heavenda oynaman ilk hata. 2.hata peekledikten sonra scope açmak. Scope zaten yavaş açıldığı için scope açmadan peeklersen sen scope açamadan rakip kafana bir tane atar.
Neden heavenda oynamak hata? Çünkü smoke geldi mi işin biter. Daha fazla hata var. Fakat bunlar en büyük hatalar.

Reyna karakteri ile operator oynamak bir tek bana mı saçma geliyor?

Jett veya chamber ile daha iyi olduğu doğru. Fakat diğer karakterlerle de oynanabilir. Operatorü iyi oynayan biri maçı kitler. Takımında kimse almıyorsa sen operator alabilirsin. Durumdan duruma değişir tabii. Saldırıda ise hangi ajanı oynadığın ve takımının hızlı veya yavaş oynaması bile etkiliyor.

İlk vurduğum Deadlock'un oyunculuğu benden bile kötü. Ama 27. saniyede Neon'u çok güzel vurdum. Tepki süresini hızlandırmanın yolu var mı? 1 yıldır oynuyorum derecesiz giriyorum eğlence için. Heyecanlandığım zaman titrediğim oluyor.

Fare kontrolünü arttırman lazım. Bunu ölüm kalım oynayarak veya aim çalışma uygulamarını oynayarak geliştirebilirsin.