Noktaya atamışlar, basıyorum olmuyor. Başka bir tuşa atadım emin olmak için, yine oyuncu gizlenmiyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Başka videolarda bunu kapattıklarını gördüm, ben de kapanmadı bir türlü.
"Valorant" oyunundaki replay sisteminde rakip oyuncunun gizlenmemesi sorununu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1.
Oyun Ayarlarını Kontrol Et:
- Oyun içi ayarlara gidin.
- "Genel" veya "Oyun" sekmesine tıklayın.
- "Replay" veya "Geri Oynatma" ayarlarını bulup kontrol edin. "Rakipleri Gizle" seçeneğinin aktif olduğundan emin olun.
2.
Düğme Atamalarını Kontrol Et:
- Ayarlara gidin ve "Kontroller" sekmesini açın.
- "Gizle" veya "Replay Gizleme" için atanmış tuşu kontrol edin.
- Eğer başka bir tuşa atadıysanız, bu atamayı değiştirmeyi deneyin veya varsayılan ayara geri dönün.
3.
Oyun Dosyalarını Kontrol Et:
- Riot Games güncelleyicisini açın.
- Valorant’ın dosya bütünlüğünü kontrol edin veya onarın. Bu, herhangi bir dosya hatasını düzeltebilir.
4.
Oyun İçi Yeniden Başlatma:
- Değişiklikleri uyguladıktan sonra oyunu tamamen kapatıp yeniden açın.
- Bazı değişikliklerin uygulanabilmesi için oyunun yeniden başlatılması gerekebilir.
5.
Grafik Ayarlarını Gözden Geçir:
- Oyun içi grafik ayarlarını kontrol edin. Özellikle "Görsel" veya "Grafik" ayarlarında, ilgili "Rakipleri Gizle" seçeneği veya benzer bir seçenek varsa, açık olduğundan emin olun.
6.
Oyun Güncellemelerini Kontrol Et:
- Valorant’ın en son güncellemeleri yüklü mü kontrol edin. Eski bir versiyon sorunlara yol açabilir.
- Eğer güncellemeler varsa, bunları yükleyin ve tekrar deneyin.
7.
Teknik Destek ile İletişim:
- Sorun hala çözülmediyse, Valorant’ın teknik destek forumlarına veya destek ekibine başvurun. Belirli bir hata ve çözüm hakkında yardımcı olabilirler.
Bu adımları uyguladıktan sonra sorununuzun çözülmesi bekleniyor. Herhangi bir adımda bir sorun yaşarsanız, daha fazla detay sağlayarak tekrar yardımcı olabilirim.