Catedral Başarılı Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 104 Beğeniler 85 15 Ocak 2025 #1 Bugüne kadar sorunsuz oynuyordum taki 1 saat öncesine kadar. Oyuna giriş yapıyorum 5-10 dakika sonra ekteki hatayı alıyorum ve oyun kapanıyor. Bilgisi olan var mı acaba?
Bugüne kadar sorunsuz oynuyordum taki 1 saat öncesine kadar. Oyuna giriş yapıyorum 5-10 dakika sonra ekteki hatayı alıyorum ve oyun kapanıyor. Bilgisi olan var mı acaba?
Çözüm Gece 16 Ocak 2025 BIOS'ta Secure Boot kısmında Restore Factory Keys seçeneği olmalı. Denemekten zarar gelmez.
KnowingEyes Çalışkan Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 29 Beğeniler 5 18 Ocak 2025 #31 Catedral dedi: Secure boot kısmından keyleri update yaparak çözdüm. Genişletmek için tıkla... Standard'dan custom mod mu yaptın yani daha açıklayıcı yazar mısın. Artı 0 Eksi
Catedral dedi: Secure boot kısmından keyleri update yaparak çözdüm. Genişletmek için tıkla... Standard'dan custom mod mu yaptın yani daha açıklayıcı yazar mısın.
KS KS Catedral Başarılı Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 104 Beğeniler 85 18 Ocak 2025 #32 KnowingEyes dedi: Standard'dan Custom mod mu yaptın yani daha açıklayıcı yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Custom yap Secure Boot'u aşağıda key kısmı açılıyor zaten tüm keyleri Update yaptım bu kadar. Artı 0 Eksi
KnowingEyes dedi: Standard'dan Custom mod mu yaptın yani daha açıklayıcı yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Custom yap Secure Boot'u aşağıda key kısmı açılıyor zaten tüm keyleri Update yaptım bu kadar.