Hikayeli veya cidden eğlenceli oyunlar oynayınca insan rekabetçi oyunlarda ne kadar boş zaman geçirdiğini fark ediyor. Ne cs Ne valorant isteğiniz olmadığını fark ediyorsunuz. Rekabetçi oyunları bırakın zaten şikayet ediyorsanız.

Palavradan ibarettir, insanlar eşleştirmeden şikayet etmesin diye uydurulmuştur. Ben elmas olduğum zaman yüceye kadar full kazanıyorum sonra hep kaybediyorum neden acaba 🤔

Öyle bir alakası var ki adil bir eşleştirme olsa herkes çıkacak Rank ve kostüm almaya gerek duymayacak.
Demek ki hak ettiğin lig o civarda. Herkes en üst lige çıkabilse lig sisteminin ne anlamı olacak ?

Bos vaktimde oynayayim diye giriyordum, diger turlu bu tarz oyunlari oynamayin vaktinize yazik. Riot oyunlari cok populer oldugu icin mal insan da var zeki insan da var. Kac tane booster arkadasim var hicbiri elo olaylariyla ilgili seylerde aglamaz. Silver 1 isen Silver 1'sin git kendini gelistir ya da sil oyunu.
Amacin esporcu olmak Boost yapmak, kocluk yapmak degilse oynayin gecin online oyunlara bu kadar baglanmayin :D
Kimse sizi X liginde tutmuyor veya X amaciyla skin satmaya itmiyor. Art arda kazandiginizda sanki bir tek siz en iyisiniz ha dis gucler sizi X liginde sabitliyor degil mi? :D
Eger 2. ekraniniz varsa oyun acikken yanda ortalama bir diziyi filmi acip izleyin veya telefondan acin bakin. Strese gerek yok, geri mi dustun, izle dizini filmini boş ver, maas almiyorsunuz oyundan :D

Kimse sizi X liginde tutmuyor veya X amaciyla skin satmaya itmiyor. Art arda kazandiginizda sanki bir tek siz en iyisiniz ha dis gucler sizi X liginde sabitliyor degil mi? :D
Ayda bilmem kaç defa skin çıkarmak
Ve
Sürekli rankları sıfırlayıp 3 rank geriye atmak aynen Kanzi dıj güjler.

Bedavaya oynadığın bir oyunda adamlar skin çıkartmazsa nasıl oyunu finanse edecekler ? Tabi ki skin çıkartacaklar. Sırf lose-streak'e girdin diye bu kadar çıldırmaya gerek yok. Herkesin hak ettiği, becerilerinin daha yukarıya çıkmasına izin vermediği bir lig vardır oraya çıkınca bir kazanır bir kaybedersin, beş kazanır beş kaybedersin. Oyundan zevk almıyorsan sadece lig atlamak için oynuyorsan da sızlanmanın manası yok.

Ayda bilmem kaç defa skin çıkarmak.
Ve.
Sürekli rankları sıfırlayıp 3 rank geriye atmak aynen kanzi dıj güjler.

Ayni ranktan baslatsa gene o rankta sabit kalacaksin bu sefer sezon sifirlanmasi ne ise yariyor diyeceksin, sezon sifirlaninca veya updateler gelince sen dahil herkes oyunu bastan ogreniyor yeniliklere alismaya calisiyor. Ne anlatiyorsun sen? Ayrica skinlere niye bu kadar onem veriyorsun onu anlamadim? Her ay sezon sifirlanmiyor ranklar yenilenmiyor. Oyunda bir amac olsun diye var olan ozelliklerden sikayetciysen Update almayan bir oyun var oynamani oneririm yillardir hep ayni bak bu oyun.

Ayni ranktan baslatsa gene o rankta sabit kalacaksin bu sefer sezon sifirlanmasi ne ise yariyor diyeceksin, sezon sifirlaninca veya updateler gelince sen dahil herkes oyunu bastan ogreniyor yeniliklere alismaya calisiyor. Ne anlatiyorsun sen? Ayrica skinlere niye bu kadar onem veriyorsun onu anlamadim? Her ay sezon sifirlanmiyor ranklar yenilenmiyor. Oyunda bir amac olsun diye var olan ozelliklerden sikayetciysen Update almayan bir oyun var oynamani oneririm yillardir hep ayni bak bu oyun.
Hâlâ anlamıyorsun de mi ? Sabahtan beri ben ne diyorum, sen ne diyorsun ?
Eşleştirme hileli diyorum, sürekli iyi ve kötüleri karışık verip rank düşüp çıkmanı istiyor ve bu sayede herkes bu oyunu çok oynuyor. Bağımlılık yapınca skinler çıkartıyorlar herkes kapış kapış alıyor.

Para tuzağı ve eleştirmesi leş bir oyun.

Bedavaya oynadığın bir oyunda adamlar skin çıkartmazsa nasıl oyunu finanse edecekler ? Tabi ki skin çıkartacaklar. Sırf lose-streak'e girdin diye bu kadar çıldırmaya gerek yok. Herkesin hak ettiği, becerilerinin daha yukarıya çıkmasına izin vermediği bir lig vardır oraya çıkınca bir kazanır bir kaybedersin, beş kazanır beş kaybedersin. Oyundan zevk almıyorsan sadece lig atlamak için oynuyorsan da sızlanmanın manası yok.
Ya ben mi anlatamıyorum acaba lose-streak değil mesele hep bir kombinasyon ile eşleştirme yapıyor oyun. Mesela 3W 1L Ya da 6L 4W maçlarda güç dengesizliği hatsafa da seni bağımlı yapıyor böylece oyun çıkarttığı skinleri satabiliyor, oyuncular alıyor sonra yine aynı terane.

Senden daha üst seviyede yetkiye sahip bir anti hile yazılımına sahip olması bile oynamamak için bir sebep. Bir aralar LOL oynuyordum, arada aram girip çıkıyordum, bu anti hile illeti LOL'e de gelince bıraktım, aslında daha önceden silmiştim ama daha yüklemem sistemime.