creazy

Başarılı
Merhaba,
Merak ettiğim bir konu var. Biliyorsunuz, Valorant'a VP zammı geldi. Bu zam 30 Ekim'de uygulanacaktı. Valorant oyunundaki VP kısmına baktığımızda yeni fiyatların geçerli olduğunu görüyoruz, bu konuda bir sorun yok. Ancak internet sitelerinde durum farklı görünüyor.
Normalde fiyatların, oyundaki fiyatlandırma ile aynı olması gerekmiyor mu? Bazı sitelerde farklı fiyatlar yer alıyor; kimisinde böyle, kimisinde başka şekilde görünüyor. Bu farkın neden kaynaklandığını anlayamadım, o yüzden sormak istedim.
Teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

1761824969818.webp

Neden aynı olacak anlamadım? Eğer aynı olsaydı, millet neden oradan alsın ki? Kendilere çekebilmesi için elbette fiyat farkı olacak.

Merhaba,
Merak ettiğim bir konu var. Biliyorsunuz, Valorant'a VP zammı geldi. Bu zam 30 Ekim'de uygulanacaktı. Valorant oyunundaki VP kısmına baktığımızda yeni fiyatların geçerli olduğunu görüyoruz, bu konuda bir sorun yok. Ancak internet sitelerinde durum farklı görünüyor.
Normalde fiyatların, oyundaki fiyatlandırma ile aynı olması gerekmiyor mu? Bazı sitelerde farklı fiyatlar yer alıyor; kimisinde böyle, kimisinde başka şekilde görünüyor. Bu farkın neden kaynaklandığını anlayamadım, o yüzden sormak istedim.

Eki Görüntüle 197273
Ufak farklılıklar olur kampanyalar falan. 31'inden sonra zam gelecek zaten pek önemi kalmıyor.

Neden aynı olacak anlamadım? Eğer aynı olsaydı, millet neden oradan alsın ki? Kendilere çekebilmesi için elbette fiyat farkı olacak.

Hayır, eskiden öyle değildi. Eskiden de fiyatlar oyunda ve sitelerde aynıydı, sadece indirim oluyordu. Ama şu anda her yerde farklı olmasını anlayamadım.
Mesela eskiden 11.000 VP oyunda 2450 TL civarındaydı; internet sitelerinde ise 2300, 2325 ya da 2225 TL gibi fiyatlar görülüyordu.
Şimdi ise durum daha farklı, üstelik indirim de yok. O yüzden merak ettim ve sormak istedim.

Ufak farklılıklar olur kampanyalar falan. 31'inden sonra zam gelecek zaten pek önemi kalmıyor.

Evet, haklısınız. Oyundaki fiyatlandırması böyle. İnternet sitelerinde VP miktarını da düşürmüşler sanırım. Normalde 2352 TL ile 11.000 VP alabilirken şimdi 8950.

1761825828759.webp

Son düzenleme:
Merhaba,

Eki Görüntüle 197273
Zam gelecek diye önceden fiyat yükseltmişlerdir. Bazı sitelerde de VP fiyatları farklı görünüyor. Ekstra vereceği bonusu normal VP içerisine vs. eklemişler. BNG üzerinden alabilirsiniz. 55 TL kodda var.