Rannnyy Üyecik Katılım 22 Haziran 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 0 Dün 22:27 #1 Arkadaşlar selam. Kullandığım kart güvenlik sertifikası olmayan yerlerden alışveriş yapmama izin vermiyor. Bunun için sizden güvenlik sertifikası olan, VP alabileceğim bir mağaza önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar selam. Kullandığım kart güvenlik sertifikası olmayan yerlerden alışveriş yapmama izin vermiyor. Bunun için sizden güvenlik sertifikası olan, VP alabileceğim bir mağaza önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.972 Çözümler 161 Beğeniler 13.367 Yer United Kingdom Dün 22:37 #2 SSL sertifikasi mi lazim? Neredeyse her sitede var.
KS KS Rannnyy Üyecik Katılım 22 Haziran 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 0 Dün 22:51 #3 Toby Fox dedi: SSL sertifikasi mi lazim? Neredeyse her sitede var. Genişletmek için tıkla... Hocam, "güvenlik sertifikası" yazıyor sadece. Anlamadım ben de. Normalde N11'den alıyordum. Sıkıntı yoktu. Bugün hata verdi. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:04
Toby Fox dedi: SSL sertifikasi mi lazim? Neredeyse her sitede var. Genişletmek için tıkla... Hocam, "güvenlik sertifikası" yazıyor sadece. Anlamadım ben de. Normalde N11'den alıyordum. Sıkıntı yoktu. Bugün hata verdi.