Valorant, Xbox Game Pass'ten yüklenir mi?

mauroicardi99

Yetkin
Şu an kendi sitesinden indirdiğim Valorant var. Onu silip Xbox Game Pass'ten yüklemek istiyorum, bir sorun çıkar mı?

Bir saniye, Game Pass ücretliymiş.

Hiçbir şeyi değiştirmeyecek neden yapıyorsunuz ki bence kendi sitesinden indirmek daha iyi hatta.

Şu an kendi sitesinden indirdiğim Valorant var. Onu silip Xbox Game Pass'ten yüklemek istiyorum, bir sorun çıkar mı?

Bir saniye, Game Pass ücretliymiş.
Her zaman en mantıklısı kendi sitesinden indirmek. Epic'ten bile indirmek mantıklı değil.

Xbox ödülleri için yapacaksan dediğin gibi ücretli, onun dışında böyle bir şey yapmanın bir mantığı yok. Bir de ekstra olarak Xbox Launcher açılıp yük yapacak.

Xbox ödülleri için yapacaksan dediğin gibi ücretli, onun dışında böyle bir şey yapmanın bir mantığı yok. Bir de ekstra olarak Xbox Launcher açılıp yük yapacak.
Ödül için yapacaktım normalde, ama ücretli olduğunu bilmiyordum.

Peki, sebep?

Ayrıca Game Pass hizmetinin ücretli olduğunu nasıl bilemezsin ki? İçinde yüzlerce oyun olan hizmeti beleş vermeyecekler herhalde. Tabii ki de ücretli olacak bir zahmet. Ayrıca ekxtra olarak Xbox'tan indirmenizi gerektirecek bir durum da yok ortada. Ödülleri Riot Games hesabını Xbox ile bağlayıp ta alabilirsin. (Game Pass'e sahipsen ödüllerden yararlanırsın.)

Son düzenleme:
Hocam zaten Game Pass satın alsanız bile Xbox uygulamasından indirmenize gerek yok ödüller için hesapları bağlamanız yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…