creazy

Başarılı
Merhaba, biliyorsunuz yeni güncellemeyle ana menü, lobi, arkadaş listesi ve sosyal kısım gibi bölümler değişti. Siz bu değişiklikleri nasıl buldunuz? @Hasan Merkit, sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler, saygılar.

Merhaba, biliyorsunuz yeni güncellemeyle ana menü, lobi, arkadaş listesi ve sosyal kısım gibi bölümler değişti. Siz bu değişiklikleri nasıl buldunuz? @Hasan Merkit, sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler, saygılar.
Ana sayfa berbat durumda. Konsol'la birleştirmişler bir nevi. Seti de beğenmedim. Yeni silaha alışılır ancak Sheriff'in yerini tutamaz. Breeze aşırı daralmış. Genel olarak beğenmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MMR sisteminde değişikliğe gideceğiz demişlerdi umarım düzeltmişlerdir. Breeze bayağı daralmış, çok iyi olmuş. Geniş ve büyük bir haritaydı. Şu an sadece büyük bir harita haline gelmiş. UI berbat olmuş. Havendaki duvar olayı bana çok saçma geldi. Corrode'a yapılan duvar değişikliği ise bence mantıklı. Yeni tabanca güzel mi bilemiyorum. Ajandan ajana değişebilir tabancayı kullanmak.

Gayet iyiydi, bir sıkıntı görmedim. Yeni gelen silah da güzel. 12 tur boyunca bunu oynayarak bile kazanmak bile rahat. Oyun arayüzü fena değil. Yeni çıkardığı şarkı da fena değil.