İnceleme Valorant

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 817
  • Etiketler Etiketler
    valorant
Valorant'tan bahsediyorum burada. Kendisi gözetimsiz oynamıyor. Mevzuda bu. Gözetimsiz oynamamalılar zaten.

Aileden eğitimi aldığında bu yabancılara dikkat etmeyebilir. Ebeveyn denetimi özellikleri zaten mevcut ve giderek gelişiyor. Valorant’a üniversiteden arkadaşlarım ile birkaç kere girdiğimde yarışma olsa kazandıracak kadar çeşitli hakaretler ve iğrenç konuşmalar duymuştum. Aileleri evde hiç mi duymuyor? Yaş sınırı 15 veya 18 olan oyunun o bilgisayarda olmaması gerekiyor. Kart bilgileri de sürekli olarak incelenmeli.

Valorant'tan bahsediyorum burada. Kendisi gözetimsiz oynamıyor. Mevzuda bu. Gözetimsiz oynamamalılar zaten.
Ben de çocukken bir sürü oyun oynadım ya da eskiden insanlarda oynadı ama sanki eskiden çocuklar daha kendini bilen kişilerdi. Çünkü Metin2, Wolfteam falan çok oynadık eskiden.

Şu anki çocuklar çıldırmış .

İfadeler: 80
Valorant'tan bahsediyorum burada. Kendisi gözetimsiz oynamıyor. Mevzu da bu. Gözetimsiz oynamamalılar zaten.
Buna dikkat etmek zor. Markete gittiğinizde bile denk gelebilir. Çocuğa göre değişir tabii ki.

Oyunu ilk çıktığı zamanlar deneyeyim dedim, karşımdaki canını azalttığım adam arkama ışınlanıp tarayınca direkt sildim oyunu.

Çünkü Metin2, Wolfteam falan çok oynadık eskiden.
Sevgili olup Dolunay isteyen çocukların oyunu mu? Dolandırıcılık sanatı simülatörü gibiydi. Valorant kitlesi kadar rahatsız edici değildi yine de. Yetkililer, hakarete çok ağır cezalar veriyorlardı.

Şahsen Valorant'tan nefret ediyorum. FPS ile MOBA'nın bir karışımı olmasına rağmen pek de hoşnut olduğum söylenemez. Bunun yanı sıra kitlesi, oyunu oynamamam için ana bir sebep. 12-13 yaşındaki çocukların bilinçsiz hareketleri, biraz daha büyük olanların ise yeri geldiğinde terör estirdiği bir oyun. Kelimenin tam anlamıyla toksikliğin zirve yaptığı oyunlardan biri. Kuralların pek de adam akıllı çalıştığını da söyleyemem. Oyun benim gözümde bir hiç kısaca. Bu oyun hiç var olmasaydı belki dünyada bir şeyler değişebilirdi ve eksikliğini bile hissetmezdim. Oyunun sunucuları şu an kapatılsın mesela, hiç umurumda olmaz. Olan tabii ki zevkine giren kişilere olurdu tabii ama dediğim gibi, oyunbozanların çoğunluğu yüzünden artık böyle düşünüyorum.

Sevgili olup Dolunay isteyen çocukların oyunu mu? Dolandırıcılık sanatı simülatörü gibiydi. Valorant kitlesi kadar rahatsız edici değildi yine de. Yetkililer, hakarete çok ağır cezalar veriyorlardı.
Birde şaman istiyor dolunay kılıcını.

İfadeler: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…