Valorant'tan bahsediyorum burada. Kendisi gözetimsiz oynamıyor. Mevzuda bu. Gözetimsiz oynamamalılar zaten.Oyuna ve yaş sınırına bağlı. Kız kardeşinize 7/24 cinsel sahneler, uyuşturucu kullanımı ve şiddet olan oyunları da oynatmıyorsunuzdur. The Witcher 3’te veya Cyberpunk 2077’de en fazla seks sahnesi çıkar fakat çoklu oyunculu oyunlarda ne olacağı hiç belli olmuyor. Psikopatın biri taciz bile edebilir, sürekli hakaret etmeye de alıştırabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Aileden eğitimi aldığında bu yabancılara dikkat etmeyebilir. Ebeveyn denetimi özellikleri zaten mevcut ve giderek gelişiyor. Valorant’a üniversiteden arkadaşlarım ile birkaç kere girdiğimde yarışma olsa kazandıracak kadar çeşitli hakaretler ve iğrenç konuşmalar duymuştum. Aileleri evde hiç mi duymuyor? Yaş sınırı 15 veya 18 olan oyunun o bilgisayarda olmaması gerekiyor. Kart bilgileri de sürekli olarak incelenmeli.Bu nokta da sorun aile değil bunları çocuklara öğreten sanaldaki yetişkinler oluyor. Çoğu oyun firması örneğin Roblox gibi çocukları korumaya yönelik bir olay yapsalar ortamdaki çoğu sorun düzelir. Tabii çocuklar dürüst olurlar mı yaşlarını vermek konusunda orası meçhul. Fakat istediği bir şeyi ebeveyninin kontrolünde yapması ile bu sorunlar tamamen gider.
Ben de çocukken bir sürü oyun oynadım ya da eskiden insanlarda oynadı ama sanki eskiden çocuklar daha kendini bilen kişilerdi. Çünkü Metin2, Wolfteam falan çok oynadık eskiden.Valorant'tan bahsediyorum burada. Kendisi gözetimsiz oynamıyor. Mevzuda bu. Gözetimsiz oynamamalılar zaten.
Şu anki çocuklar çıldırmış
- Makaleler
- 1
Buna dikkat etmek zor. Markete gittiğinizde bile denk gelebilir. Çocuğa göre değişir tabii ki.Valorant'tan bahsediyorum burada. Kendisi gözetimsiz oynamıyor. Mevzu da bu. Gözetimsiz oynamamalılar zaten.
- Makaleler
- 1
Sevgili olup Dolunay isteyen çocukların oyunu mu?
- Makaleler
- 4
Şahsen Valorant'tan nefret ediyorum. FPS ile MOBA'nın bir karışımı olmasına rağmen pek de hoşnut olduğum söylenemez. Bunun yanı sıra kitlesi, oyunu oynamamam için ana bir sebep. 12-13 yaşındaki çocukların bilinçsiz hareketleri, biraz daha büyük olanların ise yeri geldiğinde terör estirdiği bir oyun. Kelimenin tam anlamıyla toksikliğin zirve yaptığı oyunlardan biri. Kuralların pek de adam akıllı çalıştığını da söyleyemem. Oyun benim gözümde bir hiç kısaca. Bu oyun hiç var olmasaydı belki dünyada bir şeyler değişebilirdi ve eksikliğini bile hissetmezdim. Oyunun sunucuları şu an kapatılsın mesela, hiç umurumda olmaz. Olan tabii ki zevkine giren kişilere olurdu tabii ama dediğim gibi, oyunbozanların çoğunluğu yüzünden artık böyle düşünüyorum.
Birde şaman istiyor dolunay kılıcını.Sevgili olup Dolunay isteyen çocukların oyunu mu?Dolandırıcılık sanatı simülatörü gibiydi. Valorant kitlesi kadar rahatsız edici değildi yine de. Yetkililer, hakarete çok ağır cezalar veriyorlardı.
GungorMemis
Başarılı
Bilet para kazandırıyor mu hocam? Şu an alsam mesela kar eder miyim?
- Makaleler
- 3
Tactical shooter? Valorant?