Bazı günler kötü oynayabileceğini unutma. Bir maç 40 vurursun. Bir maç 3-5. İletişim konusunda çok kusuru olan insanlar var. Tartışmaya bile girme ve mutele gitsin. Oyunu derece yapmak için değil eğlence için oynamaya çalış. Başka da bir tavsiyem yok. (SKYE)

Ölüm maçı ile elinizi ısıtıp maçlara öyle girmeniz yardımcı olabilir. Ayrıca genel anlamda tüm çevrimiçi oyunlar için bir önerim var, sohbet fonksiyonlarını devre dışı bırakın. Haritayı ve pingleri takip etmek yeterli.

Valorant eskisi gibi değil ama oynamak istersen,
İlk önce aim değil, oyun bilgini geliştir. Daha sonra belli bir ranktan sonra aim gerekecek zaten. O zaman aim kasarsın. Bence CS seçkin alıp FACEIT akabilirsin.

Ölüm maçı ile elinizi ısıtıp maçlara öyle girmeniz yardımcı olabilir. Ayrıca genel anlamda tüm çevrimiçi oyunlar için bir önerim var, sohbet fonksiyonlarını devre dışı bırakın. Haritayı ve pingleri takip etmek yeterli.

Takım oyununda sohbet açık olmalı. Troll veya küfür eden eleman gelirse susturur ve raporlar. Öyle çok fazla oyuncuyu banlattım.

Oynama kankam ciddi söylüyorum. 5 senedir oynuyordum şu 3 ay dır sadece toplasan 5 6 maç atmışımdır eskiden günde 10 12 atardım. Akıl sağlını kaybedeceksin ve bak ne kadar kendimi kaptırmam eğlencesine oynarım desende bir yerden sonra çok fazla kazanmak isteyip istemesende sinirleneceksin. Hele ki TR oynarsan.

Sana kalmış bir şey ama başlama.

Ya adam tavsiye istiyor, millet oyun şöyle kötü böyle kötü diyor. Yahu sana ne? Bırak oynayan düşünsün, milletin hevesini kursağında bırakmayın. Az empati kurun.