Heisenberg
Yetkin
Valorant gibi bir oyunu oynasın fakat biz ona olacakları söylüyoruz. Zaten arkadaşta belki 1 2 ay da farkedemicek ama 2 3 sene sonra nasıl birine dönüştüğünü anlayacak.Ya adam tavsiye istiyor, millet oyun şöyle kötü böyle kötü diyor. Yahu sana ne? Bırak oynayan düşünsün, milletin hevesini kursağında bırakmayın. Az empati kurun.
Oyun keyifli bir deneyim sunsa da, açıkçası başlamanızı tavsiye etmem. Harcadığım zaman ve paranın karşılığını alamadığımı düşünüyorum çünkü oyunun somut veya soyut bir ödül sistemi bulunmuyor saçma bir "radiant logo.png" için vakit öldürüyoruz. Örneğin, Counter-Strike gibi seviye atladığınızda gerçek parayla satılan kasa, silah veya grafiti gibi ödüller sunmuyor. Bu haliyle Valorant, daha çok zaman geçirmeye yönelik bir yapıya sahip. Ayrıca, Immortal rütbesine kadar yükselmeme rağmen bir sonraki sezon Gold 3'e yerleştirilmem, oyunun rank sisteminin anlamsız ve tutarsız olduğunu gösteriyor.Geçen yaz Valorant’a başlamıştım. İlk başlarda iyiydi, sonra okul açıldı ve yoğun olduğum için bıraktım oyunu. Şimdi tekrar başlayacağım. Önerileriniz neler? Dün 1 maç yaptım, aşırı kötü oynadım. Unutmuşum oyunu.
@GTR, güldürme beni. Sen dümdüz Valorant'ı kötülemiş ve konu sahibinin sorusuna cevap bile vermemişsin. Yani okuduğunu bile anlayamıyorsun
Hatta 7 aydır Valorant bile oynamıyorum. Fanboy olsam oyunu bırakır mıydım ya da toz kondurur muydum sen düşün. Oyunu yağlayıp balladığım mesajda yok bir de bana sallamışsın. Neyse boş muhabbete gerek yok konu dağılmasın.