Ya adam tavsiye istiyor, millet oyun şöyle kötü böyle kötü diyor. Yahu sana ne? Bırak oynayan düşünsün, milletin hevesini kursağında bırakmayın. Az empati kurun.
Valorant gibi bir oyunu oynasın fakat biz ona olacakları söylüyoruz. Zaten arkadaşta belki 1 2 ay da farkedemicek ama 2 3 sene sonra nasıl birine dönüştüğünü anlayacak.

Geçen yaz Valorant’a başlamıştım. İlk başlarda iyiydi, sonra okul açıldı ve yoğun olduğum için bıraktım oyunu. Şimdi tekrar başlayacağım. Önerileriniz neler? Dün 1 maç yaptım, aşırı kötü oynadım. Unutmuşum oyunu.
Oyun keyifli bir deneyim sunsa da, açıkçası başlamanızı tavsiye etmem. Harcadığım zaman ve paranın karşılığını alamadığımı düşünüyorum çünkü oyunun somut veya soyut bir ödül sistemi bulunmuyor saçma bir "radiant logo.png" için vakit öldürüyoruz. Örneğin, Counter-Strike gibi seviye atladığınızda gerçek parayla satılan kasa, silah veya grafiti gibi ödüller sunmuyor. Bu haliyle Valorant, daha çok zaman geçirmeye yönelik bir yapıya sahip. Ayrıca, Immortal rütbesine kadar yükselmeme rağmen bir sonraki sezon Gold 3'e yerleştirilmem, oyunun rank sisteminin anlamsız ve tutarsız olduğunu gösteriyor.

Önerilere gelecek olursam eğer öncelikle takım oyunu Valorant’ta büyük fark yaratır. Kendine düzenli oynayabileceğin bir ekip bulmalısın böylece iletişim ve koordinasyon daha kolay olur. Bir yandan da tracker.gg gibi araçlarla performansını takip edip hangi noktalarda gelişmen gerektiğini anlayabilirsin.
  • Aimlab ile Aim çalışmayı ihmal etme ısınmadan maçlara girmemelisin Valorant Immortal Prac adında bir playlist var Aimlab üzerinden 3 kere tekrar et.
  • Valorant içerisinde Miyagi Methodu ile anlatıldığı gibi bir tur aim çalış
Ben açıkçası başlamanı önermem 1163 saatim ve 10.000 TL paramın gitmesi dışında bi' şey olmadı.
dusme-ahmedim-webp.151079

Geçirdiğim zamandan pişman değilim çünkü yoğun iş tempomun dışında kitap okumayı, film izlemeyi ve oyun oynamayı seviyorum. Ancak keşke Valorant'ta Immortal olmaya çalışmak yerine CS2'de FACEIT kassaydım. FACEIT'te FPL gibi anlamlı bir hedef var, oysa Valorant sadece vakit öldürmeye yarıyor.

Bu sebepten düşme ahmedim..

Dosya Ekleri

• düşme ahmedim.webp
    düşme ahmedim.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 118
@GTR, tamam fanboyluk bitince işaret yap.

Tabii efendim fanboyluk. Oyunun eksilerini söylemek ne zamandan beri fanboyluk sayılıyor :D önce gözündeki at gözlüğünü çıkart ve oynadığın oyunun kötü yönlerini eleştirmeyi bil. Valve çok mu iyi sanki. CS şu an hile kaynıyor. En azından oynadığım oynu eleştiriyorum ben. Tabii sana göre Riot kusursuz. Neyse zaten senin aklın bunları almaz çok takma kafana.

Son düzenleme:
@GTR, güldürme beni. Sen dümdüz Valorantı kötülemiş ve konu sahibinin sorusuna cevap bile vermemişsin. Yani okuduğunu bile anlayamıyorsun 🫤

Hatta 7 aydır Valorant bile oynamıyorum. Fanboy olsam oyunu bırakır mıydım ya da toz kondurur muydum sen düşün. Oyunu yağlayıp balladığım mesajda yok birde bana sallamışsın. Neyse boş muhabbete gerek yok konu dağılmasın.

@GTR, güldürme beni. Sen dümdüz Valorant'ı kötülemiş ve konu sahibinin sorusuna cevap bile vermemişsin. Yani okuduğunu bile anlayamıyorsun 🫤

Hatta 7 aydır Valorant bile oynamıyorum. Fanboy olsam oyunu bırakır mıydım ya da toz kondurur muydum sen düşün. Oyunu yağlayıp balladığım mesajda yok bir de bana sallamışsın. Neyse boş muhabbete gerek yok konu dağılmasın.

3 yıl Valorant oynadım ve kendi görüşlerimi söyledim. Bilgim olmayan şeyler hakkında konuşmuyorum. Ben başlamamasını tavsiye etmiştim ve o da neden diye sormuştu ona cevap vermiştim. Okuduğunu anlasan böyle demezdin zaten herhalde. Neyse boş muhabbete gerek yok konu dağılmasın.