Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 470 Çözümler 3 Beğeniler 174 Yer Bolu 4 Mart 2026 #1 Ben özellikle arayüzü hiç beğenmedim, mobil oyun gibi olmuş; daha neler değişti tam bilmiyorum. Sizce yama nasıl olmuş?
Ben özellikle arayüzü hiç beğenmedim, mobil oyun gibi olmuş; daha neler değişti tam bilmiyorum. Sizce yama nasıl olmuş?
S Soretive Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 568 Çözümler 4 Beğeniler 822 4 Mart 2026 #2 İyice kötü olmuş. Eski arayüz daha iyiydi, ilk halinden bahsediyorum.
2426 Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.270 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.213 4 Mart 2026 #3 Köroğlu dedi: Ben özellikle arayüzü hiç beğenmedim, mobil oyun gibi olmuş; daha neler değişti tam bilmiyorum. Sizce yama nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Yazılı sohbette emoji gönderme geldi.Gereksiz özellik Arayüz çok kotü olmuş.Kesinlikle eski arayüz daha güzledi.
Köroğlu dedi: Ben özellikle arayüzü hiç beğenmedim, mobil oyun gibi olmuş; daha neler değişti tam bilmiyorum. Sizce yama nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Yazılı sohbette emoji gönderme geldi.Gereksiz özellik Arayüz çok kotü olmuş.Kesinlikle eski arayüz daha güzledi.
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.227 Çözümler 7 Beğeniler 3.113 4 Mart 2026 #4 Valorant ilk çıktığı zamanlar daha güzeldi. Betayı saymıyorum resmi olarak. Şu an her yeni güncellemeyle geriye gidiyor oyun.
Valorant ilk çıktığı zamanlar daha güzeldi. Betayı saymıyorum resmi olarak. Şu an her yeni güncellemeyle geriye gidiyor oyun.