Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Riot:
Barracuda07
Çalışkan
Ücretsiz Online Rekabetçi oyunlarda üreticinin para kazanması esasına dayalı sistem olduğu için çok sorgulamadan silah kaplaması vs. de almadan keyif almaya bakın. Hepsinin ortak özelliği işe yaramaz göstermelik anticheat sistemleri ve her zaman var olan arka kapı servisleri. Dolayısı ile Valorant da bu sektörde ufak açıkları fırsata çevirmeye çalıştı kazanacaklarını kazandılar. Ajan silah vs. artık oyunun limitlerindeler. Kitleselliği bf6 arc gibi oyunlara yöneldi. Pubg gibi olur sonu. Çok da takma kafana 
- Makaleler
- 14
Kitle: Toksik, rezalet
Ping: Süper
Haritalar: İyi
Rank sistemi: Orta
Fikir: İyi (CS sadeliği sıkarsa oynanır)
Anti-Hile: Linux düşmanı, Windows'da da berbat
Hile olasılığı: 15-20 maçta 1 gerçek hile
Güzelim oyuna Riot sahip çıkmadığı için batıyor. Oyuna sürekli karakter getirip mevcut karakterleri de nerf ata ata bozuyor. JETT, SKYE, CHAMBER bunlar hep nerf yiye yiye bozuldular. Oyunun kitlesi de ciddi düzeyde kanser edici, ne kadar boş insanların var olduğunu anlıyorsunuz. Linux desen Riot'un umrunda bile değil.
Genel sonuç: Kötü. Ama ücretsiz en iyi oynanabilir oyunlar arasında.
Ping: Süper
Haritalar: İyi
Rank sistemi: Orta
Fikir: İyi (CS sadeliği sıkarsa oynanır)
Anti-Hile: Linux düşmanı, Windows'da da berbat
Hile olasılığı: 15-20 maçta 1 gerçek hile
Güzelim oyuna Riot sahip çıkmadığı için batıyor. Oyuna sürekli karakter getirip mevcut karakterleri de nerf ata ata bozuyor. JETT, SKYE, CHAMBER bunlar hep nerf yiye yiye bozuldular. Oyunun kitlesi de ciddi düzeyde kanser edici, ne kadar boş insanların var olduğunu anlıyorsunuz. Linux desen Riot'un umrunda bile değil.
Genel sonuç: Kötü. Ama ücretsiz en iyi oynanabilir oyunlar arasında.
Astronotarda
Üstün
Türkiye sunucusunda oynanmazsa rank kasılabilir durumda, skinler çok güzel (benim fikrimce) ama çok pahalı yapmaya başladılar. Genel olarak tek başına aşırı kanser edebilen ama arkadaşlarla eğlenceli bir oyun.
Guilty Conscience
Üstün
2021-2022 yazı iyiydi, zaten oyunun en Prime dönemleri o zamanlardı. Ben en son 2023 yazı oynamayı bıraktım.
Syntax
Üstün
Önceden içine çekiyordu beni. Rank zevk veriyordu. Immortal olduktan sonra sıkmaya başladı. Boosted ve satın alınmış hesap sayısı çok arttı. Kp sistemi berbat. Bunu sadece MMR etkilemiyor bence. En basitinden Horcus bile +10 alıp -30 yiyor. Kitle çok umurumda değil açıkçası. Sadece İstanbul sunucusuna özel değil bu. Klasik Avrupa insanı yüksek kısmı ya ırkçı ya da toksik. Hiç uğraşmıyorum susturup geçiyorum. Şu sıralar yüksek eloda çok hileci var. 2 günde bir hileci banlandı geri bildirimi alıyorum. Ek olarak 5v5 gibi özel maç oynamak çok zevkli.
Jett en güçlü ajanlardan biri nerf yese dahi. Skye ve chamber zaten belli mapler dışında pek kullanışlı değil. Ve bence chamber şu an gayet iyi durumda.
Jett, Skye, chamber bunlar hep nerf yiye yiye bozuldular.
Jett en güçlü ajanlardan biri nerf yese dahi. Skye ve chamber zaten belli mapler dışında pek kullanışlı değil. Ve bence chamber şu an gayet iyi durumda.
- Makaleler
- 14
Yanılıyorsun. SKYE stratejik olarak doğru kullanılırsa oyunun en sağlam karakteri. Bundan emin olabilirsin. Ama oyunda karakteri kullanmaya bilene denk gelmedim. Ben de pek verimli oynayamadım.Jett en güçlü ajanlardan biri nerf yese dahi. Skye ve chamber zaten belli mapler dışında pek kullanışlı değil. Ve bence chamber şu an gayet iyi durumda.
Kullanabilirsen birçok karakterin yerini bile tutuyor. Ama Riot ne yapıp edip bazen karakteri bozuyor.
Syntax
Üstün
Yanılıyorsun. Skye stratejik olarak doğru kullanılırsa oyunun en sağlam karakteri. Bundan emin olabilirsin. Ama oyunda karakteri kullanmaya bilene denk gelmedim. Ben de pek verimli oynayamadım.
Kullanabilirsen birçok karakterin yerini bile tutuyor. Ama Riot ne yapıp edip bazen karakteri bozuyor.
Karakter güzel zaten. Fakat Sova ve Fade varken geri planda kalıyor çoğu haritada. Ek olarak bence de gereksiz nerfler mevcut. Mesela Vyse flashına getirilen nerf saçma.