Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Neden? Kitlesini ve Vanguard saçmalığını hariç tutarsak gayet güzel bir oyun olduğunu düşünüyorum.
mr.esat
Üstün
Yani animasyonlar, özgünlük, hissiyat, fizik motoru, optimizasyon... Çöp yani. Ben roundun son saniyesinde iken karşı basedeyken karşı takımın doğacak oyuncularını çarmıha gerilmiş bir şekilde gördükten sonra bu oyunun yapım maliyetinin komik seviyelerde olduğuna inanmaya başladım. Her yeri glitch.Neden? Kitlesini ve Vanguard saçmalığını hariç tutarsak gayet güzel bir oyun olduğunu düşünüyorum.
- Makaleler
- 14
Umarım her 5vs5 oyunu CS ile karşılaştıranlardan değilsinizdir.
Buna katılmıyorum. Ekran kartı ihtiyacı abartılı değil.
Nasıl yani?Ben roundun son saniyesinde iken karşı basedeyken karşı takımın doğacak oyuncularını çarmıha gerilmiş bir şekilde gördükten sonra bu oyunun yapım maliyetinin komik seviyelerde olduğuna inanmaya başladım.
Çok fazla sunucu taraflı çalıştığı için oyun bazen aptallaşabiliyor. Çok komik hatalar da yapabiliyorlar. Burada hemfikiriz.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
+ Mic var mı mic? lolololololo alooooo.
- Ya bi sus ne boş yaptın (kız)
+ Ooooo takımda kız var eğeğeğeğeğ.
Kıza atılan 15645618 tane silah... Ciddi oynanmayan oyun ve takımda kazanmayı hak etse bile kaybedip ben bu ligten çıkamıyorum diyen oyuncular...
- Ya bi sus ne boş yaptın (kız)
+ Ooooo takımda kız var eğeğeğeğeğ.
Kıza atılan 15645618 tane silah... Ciddi oynanmayan oyun ve takımda kazanmayı hak etse bile kaybedip ben bu ligten çıkamıyorum diyen oyuncular...
mr.esat
Üstün
Hasan hocam saçmalamayın lütfen. Oyundaki silah denkliklerinden ana mantığa kadar, tabanca roundu denilen kavrama kadar her şey birebir Counter Strike mimarısı üzerine inşa edilmiş. O kadar fazla şey içeriyor ki, oyunun %65'i falan Counter Strike.Umarım her 5vs5 oyunu CS ile karşılaştıranlardan değilsinizdir.
Tüm haritalarda 2 site var.
Scout denk silahi var.
AWP denk silahı var.
İki tane M4-AK47 denk silahı var.
İki tane LMG var, Negev ve M249 dengi bunlar.
Desert Eagle dengi var.
Cz dengi var frenzy.
Oyunun meta silahları Counter Strike'ın aynısı, iki üç zibidk zubudik silah eklemişler farklılık olsun diye kullanan yok.
Her taraf değiştirmede (bu da Counter Strike kavramıdır 30 senedir), pistol roundu olması da tamamen copy paste.
R6 ve COD gibi 5v5 oyunlar da var fakat bu iki oyun da hem gayet popüler hem de özgünler, kaliteliler. Valorant oyuncu sayısını hak etmiyor. Riot Games becerikli bir firma değil.
Oyunun tüm iskeleti Counter Strike üzerine. Hiç de aksini iddia etmeyin çünkü Counter Stike'a bu kadar yanaşmaya çalışan başka bir oyun yok.
Çünkü oyunda grafik compute'ü zaten sıfır. Gölge yoktu herhaldeBuna katılmıyorum. Ekran kartı ihtiyacı abartılı değil.
Felaket işlemci patlatıyor, arkada Vangurad işlemcinin içinden geçiyor. Oyun parazit yiyor round başlarında. Kötü bir optimizasyona sahip.
Baya round sounda 0 saniye kalınca 5 oyuncunun karakter assetlerini baselerinde gördüm. Şaştım kaldım dandikliğe.
- Makaleler
- 14
Evet onu ben de gördüm. Ama bunu sadece Valorant ve CS2 yapmıyor. Valve bu olayın optimizasyonunu Riot Games'den çok daha iyi yapmış. "Entity sıfırlama" işlemi bu. Mekanı sonraki round için temizliyorlar.Baya round sounda 0 saniye kalınca 5 oyuncunun karakter assetlerini baselerinde gördüm. Şaştım kaldım dandikliğe.
Yani Half-Life'da bulunan delici (gauss), elektrik (egon) gibi gerçek hayattan biraz daha uzak silah eklemelerini beklemezdik değil mi?Oyundaki silah denkliklerinden ana mantığa kadar, tabanca roundu denilen kavrama kadar her şey birebir Counter Strike mimarısı üzerine inşa edilmiş.
Siz olsanız ne yapardınız? Aklınıza "2 mekan" dışında bir çözüm geliyor mu?Oyunun tüm iskeleti Counter Strike üzerine. Hiç de aksini iddia etmeyin çünkü Counter Stike'a bu kadar yanaşmaya çalışan başka bir oyun yok.
Bu arada ben bu iki oyunu da oynuyorum.