Arkadaşlar tek çözüm oynamamak. 5 sene önce de aynı sorunlar vardı, şimdi de var. Soruyorum size riot 5 senede neyi değiştirdi? Tek amaçları yeni skin getirip onu satıp para kazanmak.
Millete anlatamıyoruz ki, mesela ben Valorant'a 5 yıldır hiç para yatırmadım, bedavadan oynuyorum, çünkü böyle berbat bir oyuna ve berbat bir Riot Games'e neden para kazandırayım ki ?
Ama insanlar hala ''aaaa Şampiyon Seti 2026 gelmiş, hemen gidip 2000 lira verip alayım'' diyorlar, böyle bir oyuncu kitlesi tabii ki sömürülmeye layıktır.

Smurf ve hile her oyunda var. Smurf Valorant'ta gerçekten çok fazla. Fakat hileler o kadar çok değil. Sistem bozan kernel seviye koruma sistemleri o konuda fena değil. :D Oyun paralı olsaydı eğer toksik, trolleyen ve smurf sorunu büyük oranda azalırdı muhtemelen. Yani ben adamı trollükten reportluyorum, ban yiyor fakat başka hesaba girip smurflüyor mesela. Oyun ücretli olsa yapamaz. Hile konusu CS'de bence her türlü daha sıkıntı. 25.000 elodayım, seçkinde son 3 maçımda da hile geldi. Ölüm kalım bot dolu zaten. İlla özel sunucularda ısınmak gerekiyor. Faceit biraz daha iyi aslında fakat onda da veteran için çok fazla maç atmak gerekiyor. Faceit 10 için 400 maç istiyor, ben günde 2 maç atıyorum, nasıl tamamlayayım ki? Ben sırf bu yüzden CS2'yi de Valo'yu da saldım bu aralar. FM öğreniyorum ve yavaştan vakit buldukça hikayeli oyun bitirmeye başlarım. Çok daha iyi. :)
Hocam Kernel falan hikaye, hileciler o sistemleri aşmanın yolunu bulalı yıllar oldu, adamlar çift sistem kullanıyorlar, hileyi çalıştırdığı sistem ile oyunun çalıştığı sistem farklı, böyle olunca isterse Bios'un en derinlerinde çalışsın nafile, hileyi kendine bir eğlence amacı haline getirmiş olanlar düzenekleri satın alıp her türlü hile açıyor.