Bir FPS oyunu bulun, beraber bırakalım bu lanet oyunu.
CS 1.5.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir FPS oyunu bulun, beraber bırakalım bu lanet oyunu.
Çözüm basit aslında. Sunucular kısmına girip İstanbul sunucusunun tikini kaldirmak.
Çözüm basit aslında. Sunucular kısmına girip İstanbul sunucusunun tikini kaldirmak.
Hayatımda gördüğüm en kötü vuruş mekaniğine sahip.LoL'ü oynamayı anlarım en azından türünün en kendini yenileyen oyunu ve başarılı örneği. Valorant oynamak nedir? Riot bünyesinde olmasa Alpha'da ilgisizlikten kapanacak kadar kalitesiz bir oyunu oynayıp annenizi, kardeşinizi meze yapmanın manası nedir? Silin bir daha da yüklemeyin.
Yıllardır Riot denen şirketin servis oyunları yüzünden insanların sinir katsayıları arşa çıktı, mental sağlıkları yerlerde. LoL TR chatinde insanların ahlaki değerleri kalmadı. Tamamen toplumsal çürümeye yol açan bir şirketin oyununu bırakmayı düşünüyorsanız mantıklı bir karar.Ellerim titriyor sövmeden nasıl anlatacağım bilmiyorum ama bu oyun hem benim takımıma hem düşmana ne kadar Allah'sız, kitapsız, ağzı bozuk varsa yolluyor. Bozgun yazısı görmekten bıktım kazansak bile zevk vermiyor. Trolü ayrı hilesi ayrı. İşte bende bu Allah'ın belası oyunu silip acıma son mu versem diyorum. Ne dersiniz?