Sizin savunduğunuz saçma şeyi savunduğumda rankım gümüştü. Skinlerin oynayışa en ufak etkisi yok, silah daha az sekmiyor veya daha fazla hasar vermiyor. Psikolojik etkisi olabilir. Her oyunda her skinin psikolojik etkisi var. Bende CS2 de elime güzel bir ak skini alınca daha iyi oynuyorum diyelim o zaman CS P2W mi? Değil.:D
CS2'de şu an yatırım hesabımda abimle ortak şekilde 3000, ana hesabımda da 21000'deyim. Aynı zamanda FACEIT Level 8'deyim.
Valorant'ta smurf ACC gold 3 ve ana hesabımda da İmmo 1'im.
CS2 Aim'e kayan bir oyunken Valorant karakterlerin line-uplarını bilen adamın uçtuğu bir oyun. Aynı zamanda her skin setinin kendine özgü animasyonları olduğu için oyun default olarak verilen skinlerden ayrışarak kendine bir yer ediniyor. Bu durum P2W olan oyunlarda gözlenebilir bir durumdur.
Öte yandan CS2'de herhangi bir skinin herhangi bir floattaki skinini aldığınız zaman herhangi bir kendine özgü animasyonlara vs. sahip değil, bu durum da doğal olarak P2W durumunu skin bazında ortadan kaldırır.

Merminin 1 frame öncesine gitmesi yüksek FPS'te daha az hissediliyor.

FPS düşük olunca da farklı noktada, movementda avantajın oluyor. Oyun hem P2W hem de P2L:D

Kaynak olarak bunu vermeniz zaten saçmalık seviyesinde. Bu yorumunuzu dikkate bile almıyorum.

Birkaç yıl dediğin 10 yıl de ona sen LoL bile hala hayatta Valorant mı birkaç yılmı dayanacak.
LoL'ü bitirebilecek bir rakibi yok ki, aynı zamanda E-Spor arenası her daim aktif. Turnuva gelirleri ve izlenmeleri de hâlen yeterli.
Rakibi olarak göstereceğiniz DotA ondan oldukça ayrışmış durumda zaten.

CS2'de şu an yatırım hesabımda abimle ortak şekilde 3000, ana hesabımda da 21000'deyim. Aynı zamanda FACEIT Level 8'deyim.
Valorant'ta smurf ACC Gold 3 ve ana hesabımda da İmmo 1'im.
CS2 Aim'e kayan bir oyunken Valorant karakterlerin line-uplarını bilen adamın uçtuğu bir oyun. Aynı zamanda her skin setinin kendine özgü animasyonları olduğu için oyun default olarak verilen skinlerden ayrışarak kendine bir yer ediniyor. Bu durum P2W olan oyunlarda gözlenebilir bir durumdur.
Öte yandan CS2'de herhangi bir skinin herhangi bir floattaki skinini aldığınız zaman herhangi bir kendine özgü animasyonlara vs. sahip değil, bu durum da doğal olarak P2W durumunu skin bazında ortadan kaldırır.

Kaynak olarak bunu vermeniz zaten saçmalık seviyesinde. Bu yorumunuzu dikkate bile almıyorum.

Valorant'ta skinlerin diğer P2W oyunlar gibi (hasar, daha az sekme) gibi avantajlarını kaynaklarıyla beraber atar mısınız? Psikolojik etkisinden bahsetmiyorum. Her oyunda her skinin psikolojik etkisi var.

Attığım kaynağı incelemeden yorum yapmanız utanç verici. Keza o kanal Reddit'te bu sorunları açıklayan kullanıcıları, video ve Türkçe şeklinde bizlere anlatıyor. Reddit kullanıcıları sayesinde CS2 de sorun çözülüyor. Valve yetkilileri bile, Reddit'e o kullanıcıların buldukları sorunları doğruluyor. Oyunu açık gözle oynasaydınız bu merminin 1 frame öncesinden geldiğini fark ederdiniz. Duvar arkası ölmeler, AWP ile cross üstünde olmasına rağmen adamın ölmemesi gibi sorunlar bundan kaynaklanıyor.

Fanboyluk yapan ben miyim siz misiniz :D

CS2 de bu kadar sorun olduğu için Valorant oynuyorum. Hiçbir mesajımı okumadan körü körüne yorum yaparsınız böyle oluyor işte.

Valorant'ta skinlerin diğer P2W oyunlar gibi (hasar, daha az sekme) gibi avantajlarını kaynaklarıyla beraber atar mısınız? Psikolojik etkisinden bahsetmiyorum. Her oyunda her skinin etkisi var.
Kardeşim; P2W oyunlardaki gibi hasar veya recoil farklılığından bahsetmiyorum, oyuncuların çoğunluğunda ve profesyonel oyuncuların hissettiği durum skinlerdeki spraylerin yarattığı hissiyat farklılığı. Bunu algılamamak için inat ettiğini düşünüyorum gerçekten artık.
Attığım kaynağı incelemeden yorum yapmanız utanç verici. Keza o kanal Reddit'te bu sorunları açıklayan kullanıcıları, video ve Türkçe şeklinde bizlere anlatıyor. Reddit kullanıcıları sayesinde CS2 de sorun çözülüyor. Valve yetkilileri bile, Reddit'e o kullanıcıların buldukları sorunları doğruluyor. Oyunu açık gözle oynasaydınız bu merminin 1 frame öncesinden geldiğini fark ederdiniz. Duvar arkası ölmeler, AWP ile cross üstünde olmasına rağmen adamın ölmemesi gibi sorunlar bundan kaynaklanıyor.

Fanboyluk yapan ben miyim siz misiniz :D

CS2 de bu kadar sorun olduğu için Valorant oynuyorum. Hiçbir mesajımı okumadan körü körüne yorum yaparsınız böyle oluyor işte.
CS2 fanboyu da olmuşum, üzdü harbi. Neyse, dediğimi algılamamak için inat eden birine cevap vermekten bıktım.
Bu arada Valve'in kabul ettiğini gösteren bir Valve kaynağı gösterir misiniz?

Kardeşim; P2W oyunlardaki gibi hasar veya recoil farklılığından bahsetmiyorum, oyuncuların çoğunluğunda ve profesyonel oyuncuların hissettiği durum skinlerdeki spraylerin yarattığı hissiyat farklılığı. Bunu algılamamak için inat ettiğini düşünüyorum gerçekten artık.

CS2 fanboyu da olmuşum, üzdü harbi. Neyse, dediğimi algılamamak için inat eden birine cevap vermekten bıktım.

Videonun 17. saniyesi. Movement sorununu Valve geliştiricisi doğruluyor. Merminin 1 frame öncesine gitmeside normal bir oyuncunun bile fark edebildiği bir şey. Attığım ilk videoda da detaylı testleri var zaten izlerseniz görürsünüz.

Skinlerin oynayışa etkisi yoktur. Sizin mantıkta bende CS2 de bir bıçağım oldugunda veya elime güzel bir skin geldiğinde daha iyi spray atıyorum daha iyi oynuyorum, daha iyi hissediyorum. O zaman CS2 de skin konusunda P2W oluyor.

Valorant'ta smurf ACC gold 3 ve ana hesabımda da İmmo 1'im.
Psikolojik olarak düşündüğünüz bir şey p2w değildir, kolu olan her zaman vurur, skin değişince iyi oynama gibi bir durum yok.

Kabul etmeleri ile ilgisi yok, sorun her kanıtla çözülmüş, hiç bir firma kendi isteğiyle gelip ''benim oyunum bozuk'' demez, FPS ve voltaj sorununu uzun süre direttikten sonra kabul ettiler, gayet açık bir sorun bu.

Negev ile etrafı tarayın direkt anlaşılıyor zaten mermilerin geriye gittiği.

Oyun dümdüz bozuk.

Valorant'ta bugün oyunu açtığım gibi karşı takımda hile tespiti nedeniyle +7rr iade geldiğini gördüm. Benim için sadece bu bile yeterli sebep valo oynamak için. Maç tekrarı kayıt sistemi de geliyor yakında. Ha CS'ye TR server gelir hileyi çözerler o zaman oynarım işte. Ama şimdilik sadece haftalık kutuyu alıp kapatıyorum.
Şunu da eklemek istiyorum düşük elo da olsa ortalama cs oyuncusu ortalama valorant oyuncusundan çok daha hakim oyuna.

Valorant'ın başında ne Joygame gibi bir paragöz var ne de Zula geliştiricileri gibi paragöz geliştiricileri var. İleride Riot mâli bir krize girmedikçe pek bir şey olmaz gibime geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kitlesel olarak asla LoL'ün ucubeliğini geçemez diye düşünüyorum, sonu da öyle olmaz herhalde. Temel şeyleri yapsalar, optimizasyon, harita dışı iğrenç ucube gereksiz detaylar olmasa güzel bir oyun olabilir. Alternatifi CS2 var o da zaten kötürüm.