Detaylar
Kim cevapladı?Kartınız Nvidia mı AMD mi?
Intel Arc. Bilgisayar Huawei Matebook 14 U7 2024 modeli.
Intel Graphics Command Center uygulamasını açın. Ekran > Ölçeklendirme ayarlarında “Tam ekran” ya da “Ölçeklendirmeyi uygulama tarafından yönet” seçeneğini aktif edin. Muhtemelen çözülecektir. Intel Graphics Command Center uygulaması sisteminizde yok ise Windows mağazasından indirilebilir.Intel Arc. Bilgisayar Huawei Matebook 14 U7 2024 modeli.
Dediğiniz gibi bir seçenek bulamadım. Acaba yanlış bir yere mi bakıyorum?Intel Graphics Command Center uygulamasını açın. Ekran > Ölçeklendirme ayarlarında “Tam ekran” ya da “Ölçeklendirmeyi uygulama tarafından yönet” seçeneğini aktif edin. Muhtemelen çözülecektir. Intel Graphics Command Center uygulaması sisteminizde yok ise Windows mağazasından indirilebilir.
Ekran ölçeklendirmesini Koru yazan yerde başka seçenek çıkmıyor mu tıklayınca?
Çıkmıyor, fakat şöyle de bir şey var bilgisayarı benim istediğim çözünürlüğe getirince iki yeni seçenek daha çıkıyor. Onları da aşağıya bıraktım. Seçili olan "Uzatılmış" yazan seçenek.Ekran ölçeklendirmesini Koru yazan yerde başka seçenek çıkmıyor mu tıklayınca?
Dosya Ekleri
Seçenek çalışmıyor kapalı orası işlem yapmama izin vermiyor.Doldur yapmayi denedin mi valorant icinden? Direk cozuyor diye biliyorum. @Que
Yeni mesajlar
-
-
-
-
Calypso Çeviri Raft Türkçe yamanın VirusTotal sonucunda trojan uyarısı
- Hermione Jean Granger
-
-