AhmethanG

Başarılı
Valorant oynarken drop yiyorum. FPS dusup yukseliyor. Sicakliklarim normal. Şu an oyunda CPU 60 derece ve altinda takiliyor. GPU 55 derece civarinda.

Sistemim:
  • Ryzen 5 3600.
  • RX 6600 XT.
  • B450M Pro M.2 Max.
  • 600W PSU.
  • 512 GB SSD.
  • 2x8 16 GB RAM.

1749636672033.webp

Mesela şu an boyle oldu birden.

Optimizasyonu bozuk bir oyun Valorant. 400-450 FPS'lerden 280-300'lere kadar düşüyorum bende. Temmuz ayında oyunun UE5'e geçeceği ve daha stabil bir performans sunacağını söylediler. Bu güncellemeyi beklemekten başka pek bir çare yok.

Optimizasyonu bozuk bir oyun Valorant. 400-450 FPS'lerden 280-300'lere kadar düşüyorum bende. Temmuz ayında oyunun UE5'e geçeceği ve daha stabil bir performans sunacağını söylediler. Bu güncellemeyi beklemekten başka pek bir çare yok.

Cok berbat bır deneyım saglıyor. 200 FPS almam gerekirken bazen ustune cikiyor, bazen altina iniyor ve drop giriyor.

Sabitlersem input lag artmaz mi?

Arkadaş şu yorumlara kafayı yiyorum ya. Hocam Bütün dünyadaki herkes dropla oynuyor valorantı bütün dünya 5 senedir UE5'i bekliyor.

Sorun arkadaşta amd shader Cache ile alakalı olabilir.
Cok berbat bır deneyım saglıyor. 200 FPS almam gerekirken bazen ustune cikiyor, bazen altina iniyor ve drop giriyor.

Sabitlersem input lag artmaz mi?
Attığım videodakileri dene istersen 6000 serisinin çözümü.

Dediğimi yap önce alttaki dene dediğimi bu sorun amd ekran kartlarında var gibi 7700XT var bende aynı sorunlar var. Sende en azından çözümü var benimkinin yok.