Son günlerde sık sık drop sorunları yaşıyorum. İşlemci kullanımı %80'in altına düşmüyor kesinlikle. Kaspersky ile tarama yaptığımda trojan tespit etti. Sorun trojan kaynaklı olabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?R5 5600.
RX 6700 10 GB.
G.Skill Ripjaws 2x8 3200 MHz.
Kioxia Exceria G2 1TB.
Dereceler normal 60 ı geçmiyor ikiside.
Evet trojanı kaldırınca değerler normale döndü. Fakat Kaspersky ile 2-3 kere arama yaptım ve yine trojan buldu. Kaldıramıyor sanırım. Format atmayı düşünüyorum.
Güvenli mod ile silmeyi dene.Evet trojanı kaldırınca değerler normale döndü. Fakat Kaspersky ile 2-3 kere arama yaptım ve yine trojan buldu. Kaldıramıyor sanırım. Format atmayı düşünüyorum.
- Makaleler
- 14
Temiz bir Windows kur gitsin. Antivirüs ile temizlense bile bir sisteme kolay kolay güvenmeniz doğru değil.Evet trojanı kaldırınca değerler normale döndü. Fakat Kaspersky ile 2-3 kere arama yaptım ve yine trojan buldu. Kaldıramıyor sanırım. Format atmayı düşünüyorum.
Son düzenleme:
Derecelerimde bir sorun yok 60 ı geçmiyor.Temiz bir Windows kur. Oyun esnasında işlemci kaç derece sıcaklığa ulaşıyor onu da kontrol etmen lazım.
Lemrado
Uzman
Temiz bir format en iyisi. Crack ürünlerden uzak durmak lazım.Evet trojanı kaldırınca değerler normale döndü. Fakat Kaspersky ile 2-3 kere arama yaptım ve yine trojan buldu. Kaldıramıyor sanırım. Format atmayı düşünüyorum.