Team NV500 1TB 4500/1900MB/s PCI-e NVMe M.2 SSD disk.
Bu bilgisayardan Valorant oynamak isterken 5 saniye çalışıp 2-3 saniye donup kalıyor ve bu sorun sadece Valorant'ta oluyor. Olduktan sonra da bilgisayarın tamamında takılmalar yaşanıyor aynı şekilde, bununla ilgili sorunu çözen var mı veya yardımcı olabilecek?
Ben de aynı problemi yaşamıştım, ebeveyn denetimini kapatınca düzelmişti (çok saçma) forumdan bir arkadaşın yorumunu görmüştüm fakat şu an bulamadım. Sana referans olsun diye yazıyorum.
İşte anlamadığım da o diğer oyunlarda hiç bir şekilde böyle bir şey yok, sadece valorantta problem var ve valorantta donunca masaüstü de aynı şekilde donuyor bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor
Ben de aynı problemi yaşamıştım, ebeveyn denetimini kapatınca düzelmişti (çok saçma) forumdan bir arkadaşın yorumunu görmüştüm fakat şu an bulamadım. Sana referans olsun diye yazıyorum.
İşte anlamadığım da o diğer oyunlarda hiçbir şekilde böyle bir şey yok, sadece Valorant'ta problem var ve Valorant'ta donunca masaüstü de aynı şekilde donuyor bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor
Bence de çok saçma
Bir de Driverlar güncel yeni güncelledim fakat değişen bir şey yok