Yhy

Çalışkan
Hayırlı günler. Bir sıkıntım vardı, onu paylaşmak istedim. Ben yeni bir bilgisayar aldım, bilgisayar gereksinimleri de şöyle;
  • AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 çekirdek 32MB.
  • Gigabyte A620M h AMD A620 soket AM5 DDR5 6400(OC)MHz mATX gaming.
  • PowerColor reaper Radeon RX 9060 XT 16G-A 16 GB GDDR6 128bit.
  • Patriot Viper Venom PVV516G60C30 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000MHz.
  • Team NV500 1TB 4500/1900MB/s PCI-e NVMe M.2 SSD disk.
Bu bilgisayardan Valorant oynamak isterken 5 saniye çalışıp 2-3 saniye donup kalıyor ve bu sorun sadece Valorant'ta oluyor. Olduktan sonra da bilgisayarın tamamında takılmalar yaşanıyor aynı şekilde, bununla ilgili sorunu çözen var mı veya yardımcı olabilecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı problemi yaşamıştım, ebeveyn denetimini kapatınca düzelmişti (çok saçma) forumdan bir arkadaşın yorumunu görmüştüm fakat şu an bulamadım. Sana referans olsun diye yazıyorum.

O sistemde Valorant'ın kasması imkansız.
Sistemi yeni topladın diye düşünüyorum.
Muhtemelen Driverlar ile ilgili.

İşte anlamadığım da o diğer oyunlarda hiç bir şekilde böyle bir şey yok, sadece valorantta problem var ve valorantta donunca masaüstü de aynı şekilde donuyor bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor

Ben de aynı problemi yaşamıştım, ebeveyn denetimini kapatınca düzelmişti (çok saçma) forumdan bir arkadaşın yorumunu görmüştüm fakat şu an bulamadım. Sana referans olsun diye yazıyorum.
Bence de çok saçma

Birde Driverlar güncel yeni güncelledim fakat değişen bişey yok

Son düzenleme:
İşte anlamadığım da o diğer oyunlarda hiçbir şekilde böyle bir şey yok, sadece Valorant'ta problem var ve Valorant'ta donunca masaüstü de aynı şekilde donuyor bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor

Bence de çok saçma

Bir de Driverlar güncel yeni güncelledim fakat değişen bir şey yok

Grafikleri düşürmeyi denedin mi diyeceğim de denemişsindir?