Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
İmmortal 1 bir oyuncu ile girmek için minimum hangi rank gerekiyor?
Yücelik olman lazım.
Emre Human 1
Üstün
5li olursa en az silver yeter sanırsam. Bronz şüpheli.İmmortal 1 bir oyuncu ile girmek için minimum hangi rank gerekiyor?
- Makaleler
- 1
Bronz eloda rastgele gireceğin 3 maçın 1'inde kesin gelir. Oyundaki Smurf sayısı normal oyuncu sayısının 20 katı çünkü.
Bronz eloda rastgele gireceğin 3 maçın 1'inde kesin gelir. Oyundaki Smurf sayısı normal oyuncu sayısının 20 katı çünkü.
Anlamadım?
Bronz eloda maç gireceğim ve immo prem maçıma mı denk gelecek?
- Makaleler
- 1
Evet, çünkü her Immo'nun 15 tane yan hesabı var, gümüş eloda arkadaşlarını boostluyorlar. Sonuçta Valorant'ta hesap açmak tamamen serbest ve bedava.Anlamadım?
Bronz eloda maç gireceğim ve immo prem maçıma mı denk gelecek?
Hatta örnek vermek gerekirse ben şu an Valorant oynuyorum, takımda 5 kişiyiz ve 3 kişi smurf.
Syntax 42
Üstün
Nasıl emin olabiliyorsunuz?
Yok hocam biz rank kasmak için giriyoruz.Evet, çünkü her Immo'nun 15 tane yan hesabı var, gümüş eloda arkadaşlarını boostluyorlar. Sonuçta Valorant'ta hesap açmak tamamen serbest ve bedava.
Hatta örnek vermek gerekirse ben şu an Valorant oynuyorum, takımda 5 kişiyiz ve 3 kişi smurf.![]()
- Makaleler
- 1
Çünkü takımdakiler arkadaşlarım.
Fakat zar zor kazanıyoruz, neden mi ? Çünkü karşı takım da Smurf dolu, gümüş eloda herkes Dia gibi oynuyor.
Yeni konular
-
-
-
North Bayou F80 masanın ön kenarına takılır mı?
- SHERLOCKED
-
-
-