Noctua'nın linkini atabilir misiniz?

Maalesef atamam, yasaktı sanırım. Ayrıca ben şimdi size link atsam sonra sıkıntı, sorun yaşarsanız sorumluluk bana düşer.

Sahibinden üzerindeki ilanlarda sıfır kapalı kutu olarak satılıyorlar gördüğüm kadarıyla. Güvenilir bulduğunuz bir satıcıyla anlaşıp alabilirsiniz. İkinci ele kafanız yatmıyorsa attığım ARGB olan PA120'yi alıp bu defteri kapatabilirsiniz.

Maalesef atamam, yasaktı sanırım. Ayrıca ben şimdi size link atsam sonra sıkıntı, sorun yaşarsanız sorumluluk bana düşer.

Sahibinden üzerindeki ilanlarda sıfır kapalı kutu olarak satılıyorlar gördüğüm kadarıyla. Güvenilir bulduğunuz bir satıcıyla anlaşıp alabilirsiniz. İkinci ele kafanız yatmıyorsa attığım ARGB olan PA120'yi alıp bu defteri kapatabilirsiniz.

Tamamdır teşekkürler.

PA120 için ne tür plaka önerirsiniz?

Thermalrightın AM5 plakasını alabilirsiniz. Gerçi ülkemizdeki fiyatları ufak bir metal parçasına göre pek uygun değil. AliExpress'ten almayı sorun etmezseniz oradaki fiyatlar genel olarak daha uygun gibi. Gerçi 2 hafta falan kargo beklemesi ve satıcının güvenilir olup olmaması gibi diğer etmenler bulunuyor.

Sanırım TR'de en uyguna satan burası.

@Paper.C Bu arada PA120 iki fanlı kule tipi soğutucu değil mi? Yanında TF7 termal macun geliyormuş. Kalitesi nasıl iyi mi? Veya (bütçe önemli değil) bir termal macun önerin desem ne önerirsiniz?

@Paper.C bu arada PA120 iki fanlı kule tipi soğutucu değil mi?

Evet, iki fanlı. Linkini önceki mesajımda paylaşmıştım. Alacaksanız ARGB olanı alın, ışık sevmiyorsanız kapatıp öyle kullanırsınız.

Yanında TF7 termal macun geliyormuş.

Kutudan geliyor ama kullanmadım. Bende 8 gr MX4 var onu bitirmeye çalışıyorum şu sıralar. Performans olarak MX4'ten iyi olabilir ama kesin konuşmayayım denemediğim bir ürün sonuçta. Macun önerisi için ayrı konu açsanız daha olumlu sonuç alırsınız.

Son düzenleme: