22841

Üyecik
Valorant oynuyorum paket kaybı birden %100 %90 oluyor ve bu 5 saniyede bir oluyor. Bufferbloat TCP Optimizer hizmetelr her şeyi denedim download latency nedense fazla ve paket kaybı inanılmaz.

Ethernet kablosu kullanıyor musun? Herhangi bir DNS kullanıyor musun? Ve internet sağlayıcın hangisi?

Ethernet kullanamıyorum başka bir çözüm arıyorum eskiden böyle bir sorun yoktu çünkü. DNS olarak Cloudflare ve Google en düşükl Ms'i veriyordu ama çözüm olmadı Türk Telekom kullanıyorum.

Ethernet kullanamıyorum başka bir çözüm arıyorum eskiden böyle bir sorun yoktu çünkü. DNS olarak Cloudflare ve Google en düşükl Ms'i veriyordu ama çözüm olmadı Türk Telekom kullanıyorum.
Tamamen ISP kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama ethernet kablosuyla da bir denemeni istiyorum. Türk Telekomdan çıkınca rahatladım ben açıkçası. Modemleri sıkıntılı oluyor ve bağlantını bilerek mahvediyorlar.

Tamamen ISP kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama Ethernet kablosuyla da bir denemeni istiyorum. Türk Telekom'dan çıkınca rahatladım ben açıkçası. Modemleri sıkıntılı oluyor ve bağlantını bilerek mahvediyorlar.

Ben Turkcell'den hiç memnun değildim güya altyapıı var diye sıktılar 1 sene boyunca 100 Mbit interenete para ödedim ama aldığım download hızı 15 Mbit'Ti. Türk Telekom 100 Mbit download paketini kullanıyorum hız bazen 105 Mbps bile oluyor. Çok memnunum Türk Telekom'dan en azından Turkcell'e nispeten daha az kazık atılıyor. Müşteri hizmetlerini aradım bir şey görünmüyor dedi bir şey yaptı 30 dk sürecek dedi değişen olmadı. Sorun laptop kaynaklıda olabilir ama bir şey bulamadım.

Ben Turkcell'den hiç memnun değildim güya altyapıı var diye sıktılar 1 sene boyunca 100 Mbit interenete para ödedim ama aldığım download hızı 15 Mbit'Ti. Türk Telekom 100 Mbit download paketini kullanıyorum hız bazen 105 Mbps bile oluyor. Çok memnunum Türk Telekom'dan en azından Turkcell'e nispeten daha az kazık atılıyor. Müşteri hizmetlerini aradım bir şey görünmüyor dedi bir şey yaptı 30 dk sürecek dedi değişen olmadı. Sorun laptop kaynaklıda olabilir ama bir şey bulamadım.
Ben de Türk telekomda tıpatıp aynı problemi yaşadım Turkcelle geçtim mis gibi hizmet alıyorum.

Merhaba.

Paket kaybınız çok fazla. CMD'de şu kodu girin:

ping 8.8.8.8 -n 50

Sonra herhangi bir yükte test edin (Oyun değil). Muhtemelen ping de fırlıyordur, o yüzden bu testi yaptırıyorum. Ayrıca modeminizin hat değerlerini atın.