Oynayabilen oynar kardeşim zaten rekabetçi oyunların temeli mental oluyor oynayabilirsen zevk alırsın ama oynayamazsan daha normal mm girip orada bile fazla ölüyorsan bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz demektir.
Olay o değil. Sinirden masayı vurmak istediğin anlar eğlendiğin anlardan epey fazla. Ve en sonunda hedeflediğin ranka ulaşsan bile buna değmemiş olcak. Benim bahsettiğim rank kasmaya oynamak yoksa casual oynamaktan bir şey olmaz. Birkaç maç gir oyuna sövmeye başladığın zaman çık bunda sorun yok.

Olay o değil. Sinirden masayı vurmak istediğin anlar eğlendiğin anlardan epey fazla. Ve en sonunda hedeflediğin ranka ulaşsan bile buna değmemiş olacak. Benim bahsettiğim rank kasmaya oynamak yoksa casual oynamaktan bir şey olmaz. Birkaç maç gir oyuna sövmeye başladığın zaman çık bunda sorun yok.

Ben rank kasmıyorum ki FC de takılıyorum rank kasmakta ne var mm zaten iğrenç bir yer şu an ben Nova'yım orada, FACEIT'te 9-10 dolaşıyorum.

Bir kere rank kasmak çok basit CS de karşında hile yoksa ben botlara oynuyormuş gibi hissediyorum.

Bilgisayarı iyi olmayan birisi bile mm de rahat bir global olur bir anlamı yok zaten boş adamlar dolu sinirlencek bir şey yok bana göre.

Rank kasmak için oynayacaksan kanser ola ola oynayacaksın malesef bu garanti. Katlanırım diyorsan sorun yok.

Ben rank kasmıyorum ki FC de takılıyorum rank kasmakta ne var mm zaten iğrenç bir yer şu an ben Nova'yım orada, FACEIT'te 9-10 dolaşıyorum.

Bir kere rank kasmak çok basit CS de karşında hile yoksa ben botlara oynuyormuş gibi hissediyorum.
CS'de basittir rank kasmak mm o kadar zor değil, belki Faceit zordur. Ama Valoda o eninde sonunda 30 vurup kaybettiğin maçlar oluyor ve rank atlaman şansa bala oluyor bildiğin. 4-5 kişi falan girmezsen.

Utility öğrenin, aim sensi ayarlamak çok uzun sürüyor, aimide geliştirdikten sonra flickleriniz vs benim gibi olursunuz, tabii garantisini vermiyorum herkesin mantalitesi farklı ben 10'dan düşüyorum hep.

Rank kasmak için oynayacaksan kanser ola ola oynayacaksın maalesef bu garanti. Katlanırım diyorsan sorun yok.

CS'de basittir rank kasmak mm o kadar zor değil, belki FACEIT zordur. Ama Valorant'ta o eninde sonunda 30 vurup kaybettiğin maçlar oluyor ve rank atlaman şansa Bala oluyor bildiğin. 4-5 kişi falan girmezsen.

Ben CS de 300-400 saatle FACEIT'te başlayıp level 6 olmuş adamım bilmediğim maplerde oynadım ancient gibi sadece saf aim vardı.

Utility öğrenin, aim sensi ayarlamak çok uzun sürüyor, aimide geliştirdikten sonra flickleriniz vs benim gibi olursunuz, tabii garantisini vermiyorum herkesin mantalitesi farklı ben 10'dan düşüyorum hep.

Ben CS de 300-400 saatle FACEIT'te başlayıp level 6 olmuş adamım bilmediğim maplerde oynadım ancient gibi sadece saf aim vardı.
Hiç benlik değil birkaç kere rank kasmaya çalıştım nefret ettim direkt. 800 saat var bende yarısından fazlası basit eğlencedir silah yarışı falan bi de yoldaş.

Oyunda kendi yapını öğrenmen lazım ben entry fragger değilim, daha çok fraggerım ve clutch rate iyi bir seviyede benim.
Ne yapmam gerektiğini biliyorum onda sıkıntı yok. Ama oynasam kasamam zaten oyun hep kasıyor ve üstüne çok paket kaybı var adama sıkıyorum öldü mü kaldı mı 2 saniye sonra görüyorum. Ayrıca hep mirage seçiyorlar zaten mirage oynayacağıma oyuna girmem daha iyi. Anubis seçiyor takım elemanlar maça girmiyor maç iptal oluyor. Mmde zaten güven faktörü ölmüş bende herhalde smoke arkası vurmadan edemeyen elemanlar çıkıyor.