Umutlu

Yetkin
Sadece tek bir silah skini için 600 lira, 650 lira hesapladım. Pahalı geldi. Maalesef tek silah için bu kadar verecek gücüm yok. Acaba uyguna nasıl skin alabilirim, bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece tek bir silah skini için 600 lira, 650 lira hesapladım. Pahalı geldi. Maalesef tek silah için bu kadar verecek gücüm yok. Acaba uyguna nasıl skin alabilirim, bir yolu var mı?
Battlepass'ten güzel bir bıçak ve skin seti gelince alınabilir. 1000 vp gerçekten o kadar silah, uğurluk, rr ve profil fotoğrafı gibi şeyler için iyi. Onun dışında çekilişlere katılabilirsiniz, gece pazarından skin alabilirsiniz veya vp satan güvenilir sitelerden normal oyundaki fiyatına göre daha ucuza alabilirsiniz. Birde Buff uygulaması var görev tamamlıyorsunuz ona göre bir vp birikiyor diye biliyorum ve ban sebebi değil fakat işte çok uzun sürüyor onlar. 1 yılda 1 skin anca alırsınız gibi. Tabii oynama saatinize göre değişir. Ayrıca Microsoft rewards vardı bir ara görev tamamlıyordunuz ve ona göre dükkandan ödül alabiliyordunuz. Vp de vardı bu ödüller arasında. Fakat bu da çok kısa süren bir yol değil. En mantıklısı gece pazarını beklemek ve beklerken vp çekilişlerine katılmak bana kalırsa.

Eskiden Twitch üzerinden belirli yayıncıları izleyerek sadakat puanı topluyor, yeteri kadar puan topladıktan sonra yayıncıdan o puanlarla vp kodları alabiliyordunuz. Biraz uğraştırır ama düzenli yaparsanız istediğiniz bir iki skini elde edebilirsiniz gibi.