Valve’ın batma ihtimali var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kyosuke00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 238
  • Etiketler Etiketler
    valve var

Kyosuke00 4

Becerikli
Eğer Steam’e ciddi bir rakip çıkarsa, oyuncuları o platforma çekip firmalardan daha az komisyon alsalar, bu durumda Valve’ın batma ihtimali var mı? Zaten çıkardıkları konsollar da patladı: Steam Machine, Steam Deck.

Epic Games daha ucuza sattı ama bir şey değişmedi insanları alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçiremezsin.

Valve'ın batması imkansıza yakın. Oyun çıkartan herkes oyunculara ulaşabilmek adına Steam'e çıkışını yapıyor. Ayrıca Valve'nin yakın dönemde çıkattığı sadece Steam Machine patladı, o da NAND bellek krizine denk geldiği için gereksiz pahalıya satıldığından kaynaklanıyor. Steam Deck ilk çıktığında Deck'i konuşmayan yoktu, ne patlaması.

Epic Games daha ucuza sattı ama bir şey değişmedi insanları alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçiremezsin.
Uygulamaları adam akıllı çalışsa Steam'in yüzüne bakılmazdı. Adamların launcherı berbat.

Benim demek istediğim bu değildi aslında. Mesela X isimli bir platform çıkacak, firmalar ile anlaşacak. Mesela %5 komisyon alacak ve Rockstar, mesela GTA 6’yı sadece bu platformda satacak, Steam’e getirmeyecek. Tüm firmalar böyle yapsa?

Bayagi patlamis dostum.

Bu ürün koskoca bir kategorinin (handheld gaming PC) onunu acti. Birkac ay once de stoklari bitmisti, tekrar stoklandi ve stoklandigi gibi tekrardan bitti. Bir dahakine daha iyi ragebait (?) yapmanizi oneririm.

FSR 3.1 performans modunda bu FPS veriyor Bu da patladığı anlamına geliyor ben cihaza kötü demedim ama performans olarak çöp.

Dosya Ekleri

• IMG_0686.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 33
Uygulamaları adam akıllı çalışsa Steam'in yüzüne bakılmazdı. Adamların launcherı berbat.
Epic Launcher'i insanlar yurtdisinda sadece Fortnite ve Rocket League oynamak icin kullaniyor dostum Turkiye'de sadece Steam dolar kullandigi icin bu kadar tercih ediliyor (ki Steam uzerinden yine de daha fazla alisveris yapiliyordur Turkiye'de)

Uygulamaları adamakıllı çalışsa Steam'in yüzüne bakılmazdı. Adamların Launcher'ı berbat.

Launcher tek sorun değil ki. Bu fark Telegram ve WhatsApp farkı gibi. Steam'de atölye, profil sistemi ve arkadaşlarla oynamak çok daha kolay yani sosyal yönden çok daha iyi. Epic ne yaparsa yapsın Steam'e yaklaşamaz adamlar zaten parayı Fortnite'dan buluyor bunlarla uğraşıp neden sunucuları yüke soksun.

Bu ürün koskoca bir kategorinin (handheld gaming PC) onunu acti. Birkac ay once de stoklari bitmisti, tekrar stoklandi ve stoklandigi gibi tekrardan bitti. Bir dahakine daha iyi ragebait (?) yapmanizi oneririm.

Valve değil ayeneo ve GPD hatta özellikle GPD bu sektörü açtı sadece Türkiye'de popüler değil.

FSR 3.1 performans modunda bu FPS veriyor bu da patladığı anlamına geliyor ben cihaza kötü demedim ama performans olarak çöp.

Bahsettiğin oyun son çıkan Remastered'lardan biri cihaz zaten kaç yıllık ve 1650 gücünde bile değil ki parasını da ön görürsek bu performans gayet doğal biraz daha paran varsa ROG Ally 2023 alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…