Ya şu oyunu uzun süredir yüklemek istiyordum, bir türlü yükleyememiştim. En sonunda Castlevania DLC'sinin gelmesi ile beraber yükleyeyim dedim, yükledim. Birkaç gündür oynamaya çalışmaya çalışıyorum, hiçbir şey anlamadım. Tek anladığım farm yapmam gerektiği. Mantığı düz böyle mi işliyor?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Aslında gayet basit bir mantığı var. Farm yapıp ölmemeye çalışıyorsun. Hem kendini geliştiriyorsun hem de yeni mapler ve karakterler açarak ilerliyorsun. Öncelikle amacın tüm karakterleri, silahları, mapleri açmak olmalı. Sonrasında ise çeşitli silah ve karakter komboları ile farklı buildler deniyorsun. Devamında başarımları yapmaya çalışarak kendine amaç edinebilirsin.
- Makaleler
- 4
Aslında gayet basit bir mantığı var. Farm yapıp ölmemeye çalışıyorsun. Hem kendini geliştiriyorsun hem de yeni mapler ve karakterler açarak ilerliyorsun. Öncelikle amacın tüm karakterleri, silahları, mapleri açmak olmalı. Sonrasında ise çeşitli silah ve karakter komboları ile farklı buildler deniyorsun. Devamında başarımları yapmaya çalışarak kendine amaç edinebilirsin.
Ya ben çok yanlış farm yapıyorum, yavaş level atlıyorum. 10 dakikada 7-8 level çok az.Aslında gayet basit bir mantığı var. Farm yapıp ölmemeye çalışıyorsun. Hem kendini geliştiriyorsun hem de yeni mapler ve karakterler açarak ilerliyorsun. Öncelikle amacın tüm karakterleri, silahları, mapleri açmak olmalı. Sonrasında ise çeşitli silah ve karakter komboları ile farklı buildler deniyorsun. Devamında başarımları yapmaya çalışarak kendine amaç edinebilirsin.
- Makaleler
- 4
Başlarda öyle olabilir oyuna alıştıkça seçtiğin güçlendirmeleri daha mantıklı seçip daha kısa sürede hızlı level atlarsın. Şöyle bir 5 saat falan oynasan mantığını anlarsın. Ben çok eskiden ilk çıktığı zamanlar oynamıştım. Ondan sonra ne kadar değişti ve gelişti bilmiyorum ama mantığını kavradığın zaman ilk haritalarda o kadar da zorlanmazsın.Ya ben çok yanlış farm yapıyorum, yavaş level atlıyorum. 10 dakikada 7-8 level çok az.