Egitimci maho
Çalışkan
Faturası başkası üzerine olan bir ekran kartına sahibim. Kartı 2 hafta önce garantiye yolladım ve müşteri hizmetleri ile ilgili ürününüz iade alınacaktır mesajı geldi. Öncelikle ben tamir/değişim şeklinde talebimi gönderdim ve mağazadan değişim talebinde bulunacağımı söyledim. Stokta varsa değişim yaparız yoksa iade yaparız denildi. Fatura sahibi başkası olduğu için işlem yapamıyorum, fatura sahibinin gelip ıslak imza ile belge imzalaması lazım, illa fatura sahibi gelecek denildi. Değişim talebi reddedilirse, iade yapacağız derlerse yapmam gereken işlemler konusunda bilgisi olan ya da başına böyle bir durum gelmiş olan varsa yönlendirip, nereye nasıl bir şekilde başvurup işlemlere devam etmeliyim konusunda yardımcı olursa sevinirim.
Oluşturmuş olduğum bu garanti işlemi 6 ay sonra pasif duruma geçer diye bir bilgi de verdiler. Bu durumda ne olur? İş mahkemeye giderse bu 6 ay etkiler mi? Sahip olduğum garantiye gönderdiğim ekran kartı Zotac RTX 4080 Super Trinity Black 16 GB.
Oluşturmuş olduğum bu garanti işlemi 6 ay sonra pasif duruma geçer diye bir bilgi de verdiler. Bu durumda ne olur? İş mahkemeye giderse bu 6 ay etkiler mi? Sahip olduğum garantiye gönderdiğim ekran kartı Zotac RTX 4080 Super Trinity Black 16 GB.
Son düzenleyen: Moderatör: