Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Benim tüm kargolarım elime ulaştı indirimin bitmesine yarım saat kala sipariş ettiğim anakart dahil. Ekran kartı Uşaktan pazartesi günü İstanbul'a geldi.
Yok ya nerede bir daha vatandan alırsam iki olsun. İki kuruş indirim için kendimi ne hale soktum. (İşlemci aldım)Gün bitti, bugün de kargoya verilmedi. Siz de bir gelişme var mı?
Benimde işlemci, 7 7800x3d. Ekran kartı geldi işlemci gelmedi. Sizin de aynı işlemciyse bence ellerinde stok kalmadı o yüzden uzadı bu kadar.Yok ya nerede bir daha vatandan alırsam iki olsun. İki kuruş indirim için kendimi ne hale soktum. (İşlemci aldım)
Benimki 7500f, demek ki işlemcide sıkıntı var. Seninki fiyatına değer de ben boşa bekliyorum.Benimde işlemci, 7 7800x3d. Ekran kartı geldi işlemci gelmedi. Sizin de aynı işlemciyse bence ellerinde stok kalmadı o yüzden uzadı bu kadar.
İşlemcim öğlen kargoya verildi. Sizinki bugün de verilmezse mutlaka müşteri hizmetlerini arayın.Benimki 7500f, demek ki işlemcide sıkıntı var. Seninki fiyatına değer de ben boşa bekliyorum.
Hocam hayırlı olsun. Tacihi 9070xt steelnomad skorlarınız ve fps değerleriniz nasıl?
Hiç testini yapmadım hocam şu aralar da isteme ve nişanım var oturamıyorumHocam hayırlı olsun. Tacihi 9070xt steelnomad skorlarınız ve fps değerleriniz nasıl?
Hayırlı olsun hocam.Hiç testini yapmadım hocam şu aralar da isteme ve nişanım var oturamıyorum![]()
Warhammer Space Marine 2 oynadım. 2K full ayarlarda 100 FPS civarı gezdi. FSR 4 ile 150 oldu. Cyberpunk 2077 2K full RT açık 90 FPS gezdi. Çok inceleyemedim.Hayırlı olsun hocam.Hiç oyun filan oynamadınız o zaman