SSD arayanlar için Exceria Plus G3 1TB modeli 1900 TL'ye gelmekte.
Benim anlamadığım bir husus var bu arada; Modemi bilgisayar parçaları kategorisine alıp indirimden muaf tutmuşlar, madem indirimden muaf ve bilgisayar parçası değil o zaman neden onu orada tutarsın ki?

Şu ana kadar RX500 RX5000 RX6000 ve RX7000 serisinden 4 tane kart kullandım başım ağrımadı. 5070 aynı fiyata geliyordu neredeyse ancak ben +4 GB VRAM ve 5070 Ti'ı biraz geçen bir kart aldım.

RX 6650 XT, RX7600, RX 7800 XT hepsinde sıkıntı yaşadım. Gördüğüm en aptalca yazılıma sahiplerdi, her türlü sıkıntı çıkarıyorlardı. Konularını da açmıştım. Arkadaşımda 7700XT vardı, o da aynıydı. En basitinden forumun sahibinin bile AMD'den başı ağrıyor. Hayatım boyunca 2 3 kuruş ucuza biraz daha iyi performans veriyor diye AMD almama kararı aldım. Boktan olsun ekran kartım NVIDIA olsun. Pazarın büyük bölümü NVIDIA da ama herhangi bir foruma gir sorun çıkaran ekran kartlarına bak en az yüzde 70'i AMD bu kadar az satıp bu kadara sıkıntılı ürünleri var.

RX 6650 XT, RX7600, RX 7800 XT hepsinde sıkıntı yaşadım. Gördüğüm en aptalca yazılıma sahiplerdi, her türlü sıkıntı çıkarıyorlardı. Konularını da açmıştım. Arkadaşımda 7700XT vardı, o da aynıydı. En basitinden forumun sahibinin bile AMD'den başı ağrıyor. Hayatım boyunca 2 3 kuruş ucuza biraz daha iyi performans veriyor diye AMD almama kararı aldım. Boktan olsun ekran kartım NVIDIA olsun. Pazarın büyük bölümü NVIDIA da ama herhangi bir foruma gir sorun çıkaran ekran kartlarına bak en az yüzde 70'i AMD bu kadar az satıp bu kadara sıkıntılı ürünleri var.

AMD mi bu kadar az satmış? Yazdıklarınıza açıkçası pek inanılacak gibi durmuyor :D yazdığınız yazıda da bir dediğiniz diğerini de tutmuyor.
9000 serisi 5000 serisine çok yakın belki de daha fazla satmış bile olabilir yurt dışın da bile tutulan bir seri oldu fiyatından ziyade özellikleri de gayet iyi.
Konudan bağımsız oldu kusura bakmayın. :)