Yazdığınız driver sorunları 6XXX serisinde düzeltildi. Bir ben mi sorun yaşamadım? Ayrıca yeni çıkan kartları da taş gibi.RX 6650 XT, RX7600, RX 7800 XT hepsinde sıkıntı yaşadım. Gördüğüm en aptalca yazılıma sahiplerdi, her türlü sıkıntı çıkarıyorlardı. Konularını da açmıştım. Arkadaşımda 7700XT vardı, o da aynıydı. En basitinden forumun sahibinin bile AMD'den başı ağrıyor. Hayatım boyunca 2 3 kuruş ucuza biraz daha iyi performans veriyor diye AMD almama kararı aldım. Boktan olsun ekran kartım NVIDIA olsun. Pazarın büyük bölümü NVIDIA da ama herhangi bir foruma gir sorun çıkaran ekran kartlarına bak en az yüzde 70'i AMD bu kadar az satıp bu kadara sıkıntılı ürünleri var.
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Sistem yükselteceğim. H610 anakart 1900 liraya geliyor alınır mı?
Yanına ucuz işlemci bulabiliyorsan alınır. 14100F falan 1800'e geliyordu bir ara.
Yanına ucuz işlemci bulabiliyorsan alınır. 14100F falan 1800'e geliyordu bir ara.
Normalde A520 ve 5600 düşünüyordum ancak 12400F veyahut 12100F H610 daha ucuza gelecek gibi. Sınava hazırlanma ihtimalim var yani anakartı alsam satma durumum olabilir elimde kalmaz değil mi?
Atamyolundayız
Becerikli
RX 6650 XT, RX7600, RX 7800 XT hepsinde sıkıntı yaşadım. Gördüğüm en aptalca yazılıma sahiplerdi, her türlü sıkıntı çıkarıyorlardı. Konularını da açmıştım. Arkadaşımda 7700XT vardı, o da aynıydı. En basitinden forumun sahibinin bile AMD'den başı ağrıyor. Hayatım boyunca 2 3 kuruş ucuza biraz daha iyi performans veriyor diye AMD almama kararı aldım. Boktan olsun ekran kartım NVIDIA olsun. Pazarın büyük bölümü NVIDIA da ama herhangi bir foruma gir sorun çıkaran ekran kartlarına bak en az yüzde 70'i AMD bu kadar az satıp bu kadara sıkıntılı ürünleri var.
Yazınızı desteklemek amaçlı. Steam donanım anketleri. AMD işlemci tarafında çok iyi olsa da ekran kartında çok kötü.
Dosya Ekleri
heart like a grave
Yetkin
Saçmalamayı bırakır mısın? Gaming dışındaki durumlar tartışmaya açık olabilir, evet ama oyun oynayan birisi için AMD her zaman çok iyidir. Rica ediyorum insanları saçma saçma argümanlarla yanlış yönlendirme.Yazınızı desteklemek amaçlı. Steam donanım anketleri. AMD işlemci tarafında çok iyi olsa da ekran kartında çok kötü.
Atamyolundayız
Becerikli
Saçmalamayı bırakır mısın? Gaming dışındaki durumlar tartışmaya açık olabilir, evet ama oyun oynayan birisi için AMD her zaman çok iyidir. Rica ediyorum insanları saçma saçma argümanlarla yanlış yönlendirme.
Oyun oynayan birisi olarak siz kanıtlayın o zaman. AMD kartlar WattMan hatasından kurtulamıyor.
@Recep Baltaş bey AMD ekran kartındaki problem videonuzu merakla bekliyorum.
Stourmer
Uzman
Oyun oynayan birisi olarak siz kanıtlayın o zaman. AMD kartlar WattMan hatasından kurtulamıyor.
@Recep Baltaş bey AMD ekran kartındaki problem videonuzu merakla bekliyorum.
3 yıldır RX 6700 kullanıyorum bir kere Watman hatası almadım ben.
Batur
Başarılı
3 yıldır RX 6700 kullanıyorum bir kere WattMan hatası almadım ben.
Yalan yok 5600XT ve 6600 kullandım WattMan çok yaşadım ama şu anlık kullandığım 6700XT de hiç sorun yaşamadım.