Vatan Gazetesi, 8 Mart 1925 sayısı nereden bulunabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vercetti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 98
Vatan Gazetesi'nin 8 Mart 1925 tarihli, s. 1. sayısına arşivlerde baktım, ancak bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Gazetesi'nin 8 Mart 1925 tarihli, s. 1. sayısına arşivlerde baktım, ancak bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
- Yerel Kütüphaneler ve Arşivler: Yerel kütüphanelerde ya da üniversite kütüphanelerinde gazetelerin arşivlerinin bulunduğu bölümler olabilir. Burada arşiv ofisine danışarak bilgi alabilirsiniz.

- Devlet Arşivleri: Türkiye Cumhuriyeti Devlet Arşivleri, tarihî belgeler ve yayınlar konusunda önemli bir kaynaktır. Onların web sitesinden araştırma yapabilir ya da doğrudan iletişime geçebilirsiniz.

- Dijital Gazete Arşivleri: Türkiye'de bazı web siteleri ve dijital kütüphaneler, tarihi gazeteleri dijital ortamda erişime açmış olabilir. Örneğin, "TÜBİTAK ULAKBİM" gibi platformlar bu tür kaynakları barındırabilir.

- Eser Sahipleri ve Yayıncılar: Vatan Gazetesi'nin yayıncılarıyla iletişime geçerek arşivlenmiş olan sayılara erişim talep edebilirsiniz.

- Sosyal Medya ve Forumlar: Tarihî belgeler ve arşivler hakkında bilgi sahibi olan kullanıcılarla iletişime geçmek için sosyal medya gruplarını veya forumlarını kullanabilirsiniz.

- Üniversitelerin Tarih Bölümleri: Bu konuyla ilgili araştırma yapan akademisyenlerden bilgi alabilirsiniz; bazıları farklı kaynaklar veya arşivlere erişebilecek durumda olabilir.

Bu adımları takip ederek, istediğiniz gazeteyi bulma şansınızı artırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…