Bütçe
1000-1500

Necromancer1

Uzman
Arkadaşlar selam. Telefonda kullanmak için bluetoothlu kulaklık aramaktayım. Eski Qcy T13'ten bağlantı sorunları harici çok memnundum ancak bataryası artık ölü durumda. Şarj tutmamaya başladı. Bu yüzden yeni kulaklık arayışına girdim. Yine kulak içi arıyorum, yolda kafamda kaba durur kulak üstü.
Vatan'dan bakmaktayım, sebebi ise indirim kuponum var. Ürün bedavaya yada çok cüzi miktarlara gelecek. Başka sitelerden önermeyin lütfen.

Benim de gözüme çarpmıştı nasıldır iyi midir? ANC var mış gördüğüm kadarıyla.

Evet kalite olarak güzel kulaklık, şarjı da iyi gidiyor, bilgisayar telefon arası kolay bağlantı geçişi vb. kulaklığın kötü yanı yok şu ana kadar. ANC kullanmam gerekmediği için açmıyorum ama açınca gürültüyü iyi kesiyor, sessiz ortamda açarsan diğer tüm ANC'ler gibi boşa beyaz gürültü duymuş oluyorsun. Ben kullanmıyorum ev sessiz olduğu için.

Evet kalite olarak güzel kulaklık, şarjı da iyi gidiyor, bilgisayar telefon arası kolay bağlantı geçişi vb. kulaklığın kötü yanı yok şu ana kadar. ANC kullanmam gerekmediği için açmıyorum ama açınca gürültüyü iyi kesiyor, sessiz ortamda açarsan diğer tüm ANC'ler gibi boşa beyaz gürültü duymuş oluyorsun. Ben kullanmıyorum ev sessiz olduğu için.

Ürünü akşam 9.30 gibi aldım ANC süpürge sesini vs güzel kesti. Klavye'nin sesini de mesela azalttı müzik bir şey açtığımda tamamen kesiliyor. İlk ANC kulaklığım bu benim :D bağlantı durumunu vs beğendim kulağıma da taktım. Tek sevmediğim yanı Type-C to Type-C kabloya sahip olması oldu kutu kapağını kaldırdığım gibi bağlanma durumunuda sevdim. İlk birkaç saatteki deneyimlerim olumlu QCY T13'e kıyasla daha berrak bir ses veriyor gibi geldi.