Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. İade talebi oluşturdum, bugün kargo ile gönderiyorum.
Benzer durumu yaşayacak olanların da fikir sahibi olabilmesi için sürecin sonucunu buraya yazarım.
Sonuç:
6 Ağustos'ta kargoya verdim, 8 Ağustos'ta karşıya ulaştı. 9 Ağustos'ta aradığımda servise gönderilip incelenecek gibi bir şeyler dediler fakat yarım saat sonra arayıp iadenin onaylandığını söyleyip para iadesi ya da aynı ürünün yenisini ister misiniz diye sordular. Ben de farklı bir ekran kartı seçebilir miyim diye sordum ama fiyat farkı vs bir sürü bir şeyler anlatmaya başlayınca çok uzatmadım, aynı ürünün yenisini istedim. Nihayet dün, yani 12 Ağustos'ta yeni kart geldi. Açıkçası bu kadar kısa sürede olumlu bir sonuç alabileceğimi düşünmemiştim. Benim için tatmin edici bir süreç oldu.
Bilgisayarı formatladıktan sonra sadece gerekli güncellemeleri yapıp hiç bir ayarlama yapmadan 3 saatlik bir 2k furmark testine soktum. CW çıkmadı bu sefer. Umarım sonradan oluşmaz.
Sadece sıcaklık değerleri bir tık fazla çıkmış olabilir gibi ama havaların sıcak olmasına bağlıyorum.
Eki Görüntüle 173483