Kartı servisten teslim aldım ve yapılan işlemlerde coil whine sesi olmadığını söylediler. Ilk verdikten sonra teslim almadan geri verdim daha detaylı test edin diye şimdi yazılan ve bire bir söylediklerine göre oyunlarda da test etmişler ama sorun yokmuş. Bu durumda söylediklerine güvenip eve mi gitmeliyim yoksa aldığım yer Gaming.Gen.TR'ye mi gitmeliyim sizce kafam allak bullak.

Dosya Ekleri

• IMG-20250428-WA0000.webp
    IMG-20250428-WA0000.webp
    2,2 MB · Görüntüleme: 76
Kartı servisten teslim aldım ve yapılan işlemlerde coil whine sesi olmadığını söylediler. Ilk verdikten sonra teslim almadan geri verdim daha detaylı test edin diye şimdi yazılan ve bire bir söylediklerine göre oyunlarda da test etmişler ama sorun yokmuş. Bu durumda söylediklerine güvenip eve mi gitmeliyim yoksa aldığım yer Gaming.Gen.TR'ye mi gitmeliyim sizce kafam allak bullak.

Önce bir undervolt yap.

Yokmuş ama raporda da var demişler. :D Rezil ya bu servis. Zotac'da bu mekanik ve elektronik parçalar yok mu? Onlarda nadir bu bobin vızıltısı. Sırf değiştirmemek için ellerinden geleni yapmışlar. Bence hocam 6 ay dolmadığı için seçimlilik haklarınız devam ediyor. Tüketici Hakem Heyetinin bunu ayıp saydığı emsal kararlar olduğunu belirtip Gaming Gen TR ile iletişime geçin ve değişimini isteyin. Zorluk çıkarırlarsa da uğraşmak isterseniz THH yolu hep açık.