Amorphous

Çalışkan
Merhaba, 3 hafta önce cihazımı aşırı ısınma nedeniyle henüz 6 ayını doldurmadan servise gönderdim. (Boşta 90-95 derece sıcaklıklardan bahsediyorum.) ASUS KVK servisi tarafından onarımının mümkün olmadığı gerekçesiyle değişim iade raporu tarafıma gönderildi.

Cihazı Trendyol üzerinden GPN Teknoloji mağazasından aldığım için GPN Teknoloji'ye rapor ve faturayı mail olarak bildirdim; fakat bana 3 gün sonunda cihazın aynısının stoklarda ve ithalatçı stoklarında bulunmadığını, bu nedenle ücret iadesi teklif ettiklerini ilettiler. Ücret iadesini reddettiğimi ve tüketici kanunu gereğince ayıpsız misliyle değiştirilmesini talep ettiğimi iletmeme rağmen, tekrardan stoklarında olmadığını ve benzer bir cihaz da bulunmadığını gerekçe göstererek rapor süresi içinde kendilerine raporu gönderdiğim takdirde ücret iadesi konusunda yardım olabileceklerini beyan etmekteler ve kesinlikle başka bir çözüm yolu uygulamıyorlar.

Halihazırda bilgisayarı 6 ay evvel 107.000 TL fiyat ödeyerek aldım ve cihazın şu an muadilleri 150.000-170.000 TL fiyatları aralığında. Ne yapacağımı bilmiyorum ve desteğinizi rica ediyorum.