Modemi router moduna alıp WAN portundan Wireshark ile root şifresini aldıktan sonra web arayüzden SSH'yi açtım ama hiçbir şekilde Shell'e giremiyorum.
Recep abinin Firmware dumpunu binwalk ile açtıp sh binaryi /bin/cli ye symlinkledikten sonra sonra modeme flashlayınca modem hiç açılmıyor.
Ama Firmware'yi modeme olduğu gibi flashlayınca açılıyor
Kod:
Root2025.
Oluyor ama yine Shell yazınca not supported yazıyor.
Modemi router moduna alıp WAN portundan Wireshark ile root şifresini aldıktan sonra web arayüzden SSH'yi açtım ama hiçbir şekilde Shell'e giremiyorum.
Recep abinin Firmware dumpunu binwalk ile açtıp sh binaryi /bin/cli ye symlinkledikten sonra sonra modeme flashlayınca modem hiç açılmıyor.
Ama Firmware'yi modeme olduğu gibi flashlayınca açılıyor
Kod:
Root2025.
Oluyor ama yine Shell yazınca not supported yazıyor.
Önceki işlemlerde shell erişimi için modemi fabrika modunda çalıştırıyorduk, o yüzden shell komutu ile giriş yapabiliyorduk. Bu işlemde sadece root kullanıcısını aktif etme, şifresini değiştirme ve CWMP kapatma yapıyor; bu yüzden shell komutu desteklenmiyor. Config dosyası içerisinden düzenleme yaparsanız shell erişimi kurulacaktır.
Önceki işlemlerde shell erişimi için modemi fabrika modunda çalıştırıyorduk, o yüzden shell komutu ile giriş yapabiliyorduk. Bu işlemde sadece root kullanıcısını aktif etme, şifresini değiştirme ve CWMP kapatma yapıyor; bu yüzden shell komutu desteklenmiyor. Config dosyası içerisinden düzenleme yaparsanız shell erişimi kurulacaktır.
Ferdi hocam, yaptığın araca Shell erişimi entegre etmen mümkün mü? Bu arada ellerine, emeklerine sağlık; araç o kadar çok işime yaradı ki. Access Point olarak kullanamıyordum, sürekli bir hata veriyordu; root sayesinde çözdüm, şimdi sorunsuz kullanıyorum.
Ferdi hocam yaptığın araca Shell erişimi entegre etmen mümkün mü? Bu arada ellerine emeklerine sağlık araç o kadar çok işime yaradı ki Access Point olarak kullanamıyordum sürekli bir hata veriyordu root sayesinde çözdüm şimdi sorunsuz kullanıyorum
Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde TP-Link VC220-G3u'nun config anahtarını kırdırdık. Fakat şu anda takıldığımız bir nokta var: Cihaz şifrelenmiş config dosyasını sorunsuz okuyor, kabul ediyor ve uyguladığını belirtip sistemi yeniden başlatıyor ama uygulamıyor. Yine başa dönmüş oluyoruz.
Burada yaptığımız bir hata var ve onu bulmaya çalışıyoruz.
Bu şekilde düzenliyorsunuz daha sonra Config dosyasını bin formatına çevirip modeme yükleyin. Modem açıldıktan sonra telnet bağlantısı kurup kullanıcı adı: Admin şifre: Admin ile giriş yapın ve Shell komutunu yazın Shell erişimi almış olacaksınız.