Detaylar
Kim cevapladı?
Türkiye'nin En Hızlı Ve En Güvenli Hosting Sağlayıcısı
NETHIZ Alan Adı (domain), Bireysel Hosting, Kurumsal Hosting, VPS - VDS (Sanal Sunucu), Fiziksel Sunucu ve SSL sertifikası satmaktadır.
NetVay Bilişim Hizmetleri
NetVay Bilişim Hizmetleri, dijital dünyanın kapılarını sizin için aralıyor! Sınırsız hız, güvenli sunucular ve 7/24 destek ile. Her türlü ihtiyaca uygun hosting paketlerimizle projelerinizi internetin gücüyle buluşturuyoruz
Kayizer zamanında müşterilerine yalan söylemiş bir firma. Keyubu'nun da kalitesi düşük, ikisini de önermem.Selam dostlar, güvenilir VDS firması arıyorum Kayizer ve Keyibu'yu çok gördüm sizlerin önerisi nedir?
jager
Becerikli
![]()
Türkiye'nin En Hızlı Ve En Güvenli Hosting Sağlayıcısı
NETHIZ Alan Adı (domain), Bireysel Hosting, Kurumsal Hosting, VPS - VDS (Sanal Sunucu), Fiziksel Sunucu ve SSL sertifikası satmaktadır.nethiz.com
![]()
NetVay Bilişim Hizmetleri
NetVay Bilişim Hizmetleri, dijital dünyanın kapılarını sizin için aralıyor! Sınırsız hız, güvenli sunucular ve 7/24 destek ile. Her türlü ihtiyaca uygun hosting paketlerimizle projelerinizi internetin gücüyle buluşturuyoruzwww.netvay.com
Kayizer zamanında müşterilerine yalan söylemiş bir firma. Keyubu'nun da kalitesi düşük, ikisini de önermem.
Hocam önerdşklerinizi daha önce kullandınız mı?
Üçünü de kullandım, kaliteli hizmet verdiler.
jager
Becerikli
Veri sızıntısı anlamında bir problem yaşadınız mı ilk defa VDS alacağım ve T.C. verme zornluluğu olduğu için biraz tereddüt ediyorum açıkçası
Yaşamadım.Veri sızıntısı anlamında bir problem yaşadınız mı ilk defa VDS alacağım ve T.C. verme zornluluğu olduğu için biraz tereddüt ediyorum açıkçası
jager
Becerikli
Teşekkürler son bir sorum daha olacak önerdiğiniz firmaları ne kadar süre ile kullandınız
Cenuta'yı yaklaşık 7-8 ay kullandım. Nethiz'i de yaklaşık 8-9 ay kullandım. Netvay'i ise 3 ay kullandım.Teşekkürler son bir sorum daha olacak önerdiğiniz firmaları ne kadar süre ile kullandınız
jager
Becerikli
Yazdığın 2 firma da bir birinden leş. Discord Tayfa'dan çıkan, kurumsallaşmaya çalışıp eline yüzüne bulaştırmış kişiler.
Netvay'den alabilirsin, 1 yıla yakındır VDS'lerini kullanıyoruz.
Netvay'da bir sıkıntı yaşadınız mı T.C. vereceğim için tereddütteyim