VDSL 65 Mbps uyumlu modem önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan solarka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 182
  • Etiketler Etiketler
    modem

solarka

Uzman
Bugün 9 yıllık modemim galiba bozuldu. Sabah yalnızca power ışığı yanıyordu; ne DSL ne de internet ışığı hiçbir şekilde yanmıyor. Resetledim, kabloları çıkarıp bekledim ama nafile. Altyapım VDSL 65 Mbps, Milleni kullanıyorum; ancak 1-2 ay içerisinde başka bir ISS’ye geçeceğim. Olabilecek en uygun fiyatlı ve uzun ömürlü modem önerinizi bekliyorum.

Eğer power user değilseniz geçeceğiniz ISS'den bir modem almanızı önerebilirim. Sıkıntı olursa yardım ederler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer power user değilseniz geçeceğiniz ISS'den bir modem almanızı önerebilirim. Sıkıntı olursa yardım ederler.
Modemi power userlik ile ilişkilendirmek çok doğru olmaz bence. Başlangıçta gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kolay kolay sıkıntı çıkarmıyor. Ancak piyasası çok bilmiyorum önceliğim ilgiden ziyade fiyat diyebilirim. ISS daha uygun fiyata geliyor derseniz öneri alabilirim.

Hangi ISS geçeceksiniz ki hepsinin farklı modemleri var.

Hangi ISS geçeceksiniz ki hepsinin farklı modemleri var.
Normalde netspeed kullanıyordum oldukça da memnundum ancak bi ara saldırı muhabbetleri falan olduğunda interneti kullanamadığım için idarelik millenicoma geçimiştim. Şu an hangisi daha iyi bir fikrim yok.

Eğer fibere geçme planın yoksa bunu alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…