Bugün 9 yıllık modemim galiba bozuldu. Sabah yalnızca power ışığı yanıyordu; ne DSL ne de internet ışığı hiçbir şekilde yanmıyor. Resetledim, kabloları çıkarıp bekledim ama nafile. Altyapım VDSL 65 Mbps, Milleni kullanıyorum; ancak 1-2 ay içerisinde başka bir ISS’ye geçeceğim. Olabilecek en uygun fiyatlı ve uzun ömürlü modem önerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Modemi power userlik ile ilişkilendirmek çok doğru olmaz bence. Başlangıçta gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kolay kolay sıkıntı çıkarmıyor. Ancak piyasası çok bilmiyorum önceliğim ilgiden ziyade fiyat diyebilirim. ISS daha uygun fiyata geliyor derseniz öneri alabilirim.Eğer power user değilseniz geçeceğiniz ISS'den bir modem almanızı önerebilirim. Sıkıntı olursa yardım ederler.
Normalde netspeed kullanıyordum oldukça da memnundum ancak bi ara saldırı muhabbetleri falan olduğunda interneti kullanamadığım için idarelik millenicoma geçimiştim. Şu an hangisi daha iyi bir fikrim yok.Hangi ISS geçeceksiniz ki hepsinin farklı modemleri var.
Bugün 9 yıllık modemim galiba bozuldu. Sabah yalnızca Power ışığı yanıyordu; ne DSL ne de internet ışığı hiçbir şekilde yanmıyor. Resetledim, kabloları çıkarıp bekledim ama nafile. Altyapım VDSL 65 Mbps, Milleni kullanıyorum; ancak 1-2 ay içerisinde başka bir ISS'ye geçeceğim. Olabilecek en uygun fiyatlı ve uzun ömürlü modem önerinizi bekliyorum.
Eğer fibere geçme planın yoksa bunu alabilirsin.
Daha uygun fiyata yok mu acaba?Eğer fibere geçme planın yoksa bunu alabilirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen ne kadar?
1-2K arası düşünmüştüm. Çok bi beklentim yok zaten.
1-2K arası düşünmüştüm. Çok bi beklentim yok zaten.