VDSL ankastre kutusu nasıl yeniletilebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mustafa Aydın
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 48

Mustafa Aydın 17

Uzman
Herkese merhaba.

Binamızda VDSL altyapı bulunmakta. Ama ankastre kutusu eski, bazı portların kablosu kopuk bazıları krone'a çakılmıyor vesaire. Bu ankastre kutusunu kime yeniletebilirim, Türk Telekom yapar mı?

Herkese merhaba.

Binamızda VDSL altyapı bulunmakta. Ama ankastre kutusu eski, bazı portların kablosu kopuk bazıları krone'a çakılmıyor vesaire. Bu ankastre kutusunu kime yeniletebilirim, Türk Telekom yapar mı?
Bunu zaten Türk Telekom yapıyor da ben yeniletmek istemiştim, bende de kapağı yoktu, kablolar saçma sapan duruyordu ama bahane olarak çalışıyorsa sorun yok dediler ve gittiler. Benim bahsettiğim ev dışı kurulan mahalleyi besleyen cinsten olan ama

Herkese merhaba.

Türk Telekom müdürlüğüne git durumu anlat. Halledilir.

Bilemedim TT kurar ama binaya sorumluluğunu yükler diye duydum, bu saha dolabı personelleri de bir ayrı cins. Adama diyorum ki abi bu port 10 mbps alıyor altyapım 75 destekliyor diyorum diyor ki internete giriyorsan sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…