Machvins

Başarılı
Arkadaşlar merhaba,

Keenetic Omni DSL modemini 5 yıldır kullanmaktayım, fakat artık güncel bir ürüne geçmek istiyorum. TTNET Fiber gelene kadar, 100 Mbps VDSL altyapıya sahip bir paket kullanmaktayım. Donanımsal yüksek bir cihaz, VDSL destekleyen performansı yüksek bir modem önerilerinizi bekliyorum. Wi-Fi genelde ihtiyaç olduğu zamanlarda kullanıyorum, iş/oyun odaklı kullanacağım.

ASUS TUF AX3000 V2 ürünü birkaç yorumlarını gördüm ne kadar doğrudur bilemiyorum, akşam saatlerinde internet yavaşlamalarının problemlerinin çözüldüğünü ifade etmişler Amazon üzerinden yorumlarda görmüştüm ne kadar doğru bilemiyorum. Onu düşündüm fakat VDSL desteği yok diye biliyorum router. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum bu arada Fiber gelirse sanırım TTNET'in modemini kullanacağızda 2 senedir hala gelecek, sözde 2024 Ekim'de gelecekti yine sarktı 2 apartman ilerisinde var. Artık gelince satıp onların modemine devam edeceğiz.

Arkadaşlar merhaba,

Keenetic Omni DSL modemini 5 yıldır kullanmaktayım, fakat artık güncel bir ürüne geçmek istiyorum. TTNET fiber gelene kadar, 100 Mbps VDSL altyapıya sahip bir paket kullanmaktayım. Donanımsal yüksek bir cihaz, VDSL destekleyen performansı yüksek bir modem önerilerinizi bekliyorum. Wi-Fi genelde ihtiyaç olduğu zamanlarda kullanıyorum, iş/oyun odaklı kullanacağım.

ASUS TUF AX3000 V2 ürünü birkaç yorumlarını gördüm ne kadar doğrudur bilemiyorum, akşam saatlerinde internet yavaşlamalarının problemlerinin çözüldüğünü ifade etmişler Amazon üzerinden yorumlarda görmüştüm ne kadar doğru bilemiyorum. Onu düşündüm fakat VDSL desteği yok diye biliyorum router. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum bu arada fiber gelirse sanırım TTNET'in modemini kullanacağızda 2 senedir hala gelecek, sözde 2024 Ekim'de gelecekti yine sarktı 2 apartman ilerisinde var. Artık gelince satıp onların modemine devam edeceğiz.

Eğer yüksek performans istiyorsanız ve modem arayüzüzlerine aşinalığınız varsa Merlin Firmware destekleyen cihazlara yönelebilirsiniz. Bu yazılım sayesinde hizmetten maksimum fayda sağlıyorsunuz.

Eğer yüksek performans istiyorsanız ve modem arayüzüzlerine aşinalığınız varsa Merlin Firmware destekleyen cihazlara yönelebilirsiniz. Bu yazılım sayesinde hizmetten maksimum fayda sağlıyorsunuz.
Bir kaç model örneği verebilir misin hocam, 3000 V2 Asusun VDSL desteklemiyor değil mi, tam net bilgi sahibi değilim ağ donanımları hakkında.

Recep hocam sanırım 3000 V2 için yazdığınız bu yorumu fakat, VDSL desteklemiyor sanırım önerebileceğiniz model var ise direkt onuda alabilirim. Siz hala Asus mu kullanıyorsunuz?

Hocam bu da aklımda fakat donanımsal olarak Asus daha yüksek, biraz Asusuda met ettiler açıkçası QoS deneyimlemekde isterim. Zaten biz geçeriz şimdi, Fiber gelir saşmam :)

Birkaç model örneği verebilir misin hocam, 3000 V2 ASUS'un VDSL desteklemiyor değil mi, tam net bilgi sahibi değilim ağ donanımları hakkında.

Recep hocam sanırım 3000 V2 için yazdığınız bu yorumu fakat, VDSL desteklemiyor sanırım önerebileceğiniz model var ise direkt onu da alabilirim. Siz hala ASUS mu kullanıyorsunuz?

Hocam bu da aklımda fakat donanımsal olarak ASUS daha yüksek, biraz asusuda met ettiler açıkçası QoS deneyimlemekde isterim. Zaten biz geçeriz şimdi, fiber gelir saşmam :)

Ben linkte paylaştığım modemi kullanıyorum çok memnunum. Stabilitesi falan harika fişten bile çekmedim hiç. Ek özellikleri de var içinde Torrent istemcisi var oraya atıyorum film dizi kendi kendine iniyor.

Ben linkte paylaştığım modemi kullanıyorum çok memnunum. Stabilitesi falan harika fişten bile çekmedim hiç. Ek özellikleri de var içinde Torrent istemcisi var oraya atıyorum film dizi kendi kendine iniyor.
Evet ona bakıyorum, fakat bu 3000 V2 ile VDSL üzerinden bağlantı sağlayabiliyor muyum? 2-3 ay öncesi 3.500 TL bandındaydı fiber gelecek diye almadım pişman oldum açıkçası. Dört çekirdekli 1.7 GHz 512 MB RAMe sahip bir cihaz ömürlük demişlerdi gerçektende öyleymiş.

Evet ona bakıyorum, fakat bu 3000 V2 ile VDSL üzerinden bağlantı sağlayabiliyor muyum? 2-3 ay öncesi 3.500 TL bandındaydı fiber gelecek diye almadım pişman oldum açıkçası. Dört çekirdekli 1.7 GHz 512 MB RAM'e sahip bir cihaz ömürlük demişlerdi gerçektende öyleymiş.

Ömürlük cihaz gerçek GPON fiber gelene kadar götürür.