Selamlar, bu rehberde Vencord'u nasıl kuracağınızı, Vencord'un ne olduğunu ve bazı yararlı eklentileri göstereceğim. İlk olarak Discord'ta bunun ban sebebi olduğunu söyleyeyim, ben uzun zamandır kullanıyorum ban yemedim abartılı eklenti falan kullanmadığım için. Ban yeme olasılığınız var yine de.

Vencord Nedir?

Vencord ile Discord'u başkalarının yaptığı eklentiler ile modlayabilirsiniz. Örneğin arkaya plana anime koymak, tasarımı değiştirmek veya silinen mesajları görmek gibi.

1) Vencord kurulumu

Vencord'u orijinal sitesinden indirmezseniz sisteminize zararlı yazılım bulaşabilir. Bu linkten Download Vencord tuşuna tıklayarak indirebilirsiniz.

1715113815664.webp

İnen VencordInstaller.exe dosyasını çalıştırınca karşımıza aşağıdaki gibi ekran gelecek. Discord dosya konumu otomatik seçiliyor, yanlışsa elle seçebilirsiniz ve seçtikten sonra Install tuşuna tıklıyoruz.
1715113909442.webp

İndikten sonra Discord'unuz açılıp kapanacak, normal.

2) Vencord kurulunca gelen bölüm

Discord'u geri açtıktan sonra sol alttan Kullanıcı Ayarları'na giriyoruz.
1715114023582.webp

1715114214896.webp

Aşağıda böyle bir yer olacak, bizim işimiz Plugins kısmıyla. Girdikten sonra istediğimiz pluginlerin adını yazıp ekleyebilirsiniz.

3) Kullandığım pluginler ve amaçları

CallTimer:
Sol alt kısımda ne kadar süredir seste olduğunuzu gösterir.
1715114300281.webp

Translate: Mesajları istediğiniz dilden istediğiniz dile çevirebilirsiniz, kendi yazdığınız mesajlarda da aynı şey oluyor mesela Türkçe bir kelime yazdığınızda İngilizce olarak gönderiyor.
1715114318599.webp

VoiceMessages:
Normalde sesli mesajı sadece mobilde atabiliyoruz, bu eklenti ile bilgisayarda da Discord'da sesli mesaj atabiliyorsunuz.
1715114424370.webp

MessageLogger: Silinen veya düzenlenen mesajların silinmemiş/düzenlenmemiş halini gösterir.
1715114475536.webp

Rehber bu kadardı umarım yardımcı olabilmişimdir, aşağıdaki kısımdan benim pluginlerim dışında kendiniz de plugin bulabilirsiniz.
1715114521508.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Experiments'ı açınca Discord'taki gizli ayarları, FakeNitro'yu açınca da Nitro özelliklerini ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Bir de bir sunucuda yeterli yetkilere sahipseniz EmoteCloner ile başka sunuculardan kendi sunucunuza iki tıkla emoji ekleyebilirsiniz.

Experiments'ı açınca Discord'taki gizli ayarları, FakeNitro'yu açınca da Nitro özelliklerini ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Bir de bir sunucuda yeterli yetkilere sahipseniz EmoteCloner ile başka sunuculardan kendi sunucunuza iki tıkla emoji ekleyebilirsiniz.

Fake Nitro açınca animasyonları profil resmi çerçeve ve kapak fotoğrafı gibi özellikleri kullanabiliyor muyuz?

Selam, bu rehberde Vencord'u nasıl kuracağınızı, Vencord'un ne olduğunu ve bazı yararlı eklentileri göstereceğim. İlk olarak Discord'da bunun ban sebebi olduğunu söyleyeyim, ben uzun zamandır kullanıyorum ban yemedim abartılı eklenti falan kullanmadığım için. Ban yeme olasılığınız var yine de.

vencord nedir?

vencord ile Discord'u başkalarının yaptığı eklentiler ile modlayabilirsiniz. Örneğin arkaya plana anime koymak, tasarımı değiştirmek veya silinen mesajları görmek gibi.

1) vencord kurulumu

Vencord'u orijinal sitesinden indirmezseniz sisteminize zararlı yazılım bulaşabilir. Bu linkten download vencord tuşuna tıklayarak indirebilirsiniz.

Eki Görüntüle 44262

İnen VencordInstaller.exe dosyasını çalıştırınca karşımıza aşağıdaki gibi ekran gelecek. Discord dosya konumu otomatik seçiliyor, yanlışsa elle seçebilirsiniz ve seçtikten sonra ınstall tuşuna tıklıyoruz.
Eki Görüntüle 44263

İndikten sonra Discord'unuz açılıp kapanacak, normal.

2) vencord kurulunca gelen bölüm

Discord'u geri açtıktan sonra sol alttan kullanıcı ayarları'na giriyoruz.
Eki Görüntüle 44264

Eki Görüntüle 44265
Aşağıda böyle bir yer olacak, bizim işimiz plugins kısmıyla. Girdikten sonra istediğimiz pluginlerin adını yazıp ekleyebilirsiniz.

3) kullandığım pluginler ve amaçları.

Calltimer:
sol alt kısımda ne kadar süredir seste olduğunuzu gösterir.
Eki Görüntüle 44266

translate: mesajları istediğiniz dilden istediğiniz dile çevirebilirsiniz, kendi yazdığınız mesajlarda da aynı şey oluyor mesela Türkçe bir kelime yazdığınızda İngilizce olarak gönderiyor.
Eki Görüntüle 44267

Voicemessages:
normalde sesli mesajı sadece mobilde atabiliyoruz, bu eklenti ile bilgisayarda da Discord'da sesli mesaj atabiliyorsunuz.
Eki Görüntüle 44268

messagelogger: silinen veya düzenlenen mesajların silinmemiş/düzenlenmemiş halini gösterir.
Eki Görüntüle 44269

Rehber bu kadardı umarım yardımcı olabilmişimdir, aşağıdaki kısımdan benim pluginlerim dışında kendiniz de plugin bulabilirsiniz.
Eki Görüntüle 44270

SSlerin birinde @144 hocamızın pp kaçmış biraz :D