Vento VG07F kasanın fanından "traktör" sesi geliyor

Ses dosyası olduğundan yüklenmiyor.

Eminim, onda cw var sadece oyunlarda geliyor. Bu daha farklı ve ön tarafta daha fazla geliyor.

Aynısı bende yaşadım, kasamı aldığımda kalitesiz markasız bir egzoz fanı koymuşlardı, zamanla ses yapmaya başladı, yavaşladı.
Sizin olay benimkine benzer mi?
Bu olaya "noise ıssue" deniliyor, kalitesiz fanlarda içindeki yağ yavaşca azalır ve ses çıkarır.

Yabancı bir arkadaş yaşamış mesela.

Bu kadar fazla değil yakınlaşınca duyuluyor sadece.

1 yıl önce aldım, Vento VG07F.

Kullanılan fanlar yazmıyor sitesinde. Bende bilgisayarımı ilk aldığım zaman yoktu, sonradan kalitesiz fanım ses yaparak açılmaya başladı sonradan düzeliyordu, zamanla fan yavaşlayıp duruyordu ve tekrar hızlanıyordu. Kasanın içinden görme şansın var mıdır fanın modelini?

Arkasında VENTO yazıyor sadece.

Arkasında Vento yazıyor sadece.

Kasan ne kadar kaliteli, fanların ne kadar kaliteli bilmiyorum. Ben Power Boost (evet çöp marka) kasa kullanıyorum, fanların arkasında generic ARGB fan yazıyor, düz kalitesiz markasız fan koymuş adamlar. Fanın içindeki rulman yağı zamanla azalır, biter. Birkaç gün daha kullan zamanla ses artarsa sorunun "noise ıssue" olması muhtemel.

Video atabilirsen daha iyi olabilir, anlaşılması acısından.

Bu sorun uzun süredir var ama ilk baş cızırtı gibiydi sonra bu hale geldi. Çok sorun olursa değişirim. İlk aldığımda kasanın altına yağı akmıştı fanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…